Yeaget
Hectopat
UWU Ahmet Aga cevap videosu paylaştı
Sek erkek Ahmet aga.
Son düzenleyen: Moderatör:
UWU Ahmet Aga cevap videosu paylaştı
Müslüman olsa da olmasa da benim açımdan hiçbir sorun teşkil etmez aga.TTO Müslüman mı bu arada merak ettim de ses kaydının yalan olduğunu biliyorum CharmQuell'in videosunu izledim ama bazıları Enderin ateist olduğunu söylüyor ama ilk çektiği açıklama videosunda Müslüman olduğunu söylüyordu. 10 yıl önceki olay ama merak ettim
Müslüman değil diye biliyorum, ama sadece küfür olayı yalanmış sanırım. O kaydın devamında belirttiği sözlerin çoğu gerçekmiş.TTO Müslüman mı bu arada merak ettim de ses kaydının yalan olduğunu biliyorum CharmQuell'in videosunu izledim ama bazıları Enderin ateist olduğunu söylüyor ama ilk çektiği açıklama videosunda Müslüman olduğunu söylüyordu. 10 yıl önceki olay ama merak ettim
Alevi diyor kendine.TTO Müslüman mı bu arada merak ettim de ses kaydının yalan olduğunu biliyorum CharmQuell'in videosunu izledim ama bazıları Enderin ateist olduğunu söylüyor ama ilk çektiği açıklama videosunda Müslüman olduğunu söylüyordu. 10 yıl önceki olay ama merak ettim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.