TTO olayı

TTO Müslüman mı bu arada merak ettim de ses kaydının yalan olduğunu biliyorum CharmQuell'in videosunu izledim ama bazıları Enderin ateist olduğunu söylüyor ama ilk çektiği açıklama videosunda Müslüman olduğunu söylüyordu. 10 yıl önceki olay ama merak ettim

TTO Müslüman mı bu arada merak ettim de ses kaydının yalan olduğunu biliyorum CharmQuell'in videosunu izledim ama bazıları Enderin ateist olduğunu söylüyor ama ilk çektiği açıklama videosunda Müslüman olduğunu söylüyordu. 10 yıl önceki olay ama merak ettim
Müslüman olsa da olmasa da benim açımdan hiçbir sorun teşkil etmez aga.

Müslüman değil diye biliyorum, ama sadece küfür olayı yalanmış sanırım. O kaydın devamında belirttiği sözlerin çoğu gerçekmiş.

Gelen geçen allahdefender kesilmiş direkt allaha sövdü diye yermeler falan... İşinize bakın kardeşim. Turgut ekim de sırf bu olay üstüne video yapıp videoda racon kesip prim kasmış bir vasıfsızın tekidir bu arada.

Arkadaşlar bir şey itiraf etmem gerekirse eğer, o hadiselerin gerçekleştiği zamanları çok iyi hatırlıyorum TEOG'a giriş yıllarımdı tarihin son giriş yılı hadisenin gerçekleştiği zamanda hiç takmamıştım ben yani Ender Taş'ın aleyhine hiçbir işlemde bulunmadım YT ortamında olsun girdiğim her ortamlarda olsun ses kaydını ilk dinlediğim zaman anlamıştım ters giden bir şeylerin olduğunu uzun lafın kısası demek istediğim şey Ender Taş'a hayatımda zerre hakaret etmedim barbar milletimiz hakaret ederken. (Yazdıklarım trol değildir net ciddiyim)

Oğuz Sasi Burak Oyunda MuratAbiGF olaylarına gelince Oğuz Sasi'ye Kadıköy/Hasanpaşa'daki sattığı bir ofisinde yayın yaparken hakaret etmiştim. Ama zamanında ciddi ciddi özür diledim chat'ine toxic tipler doluşmadan çok öncesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı