TTO olayı

Ahmet Aga'nın da dediği gibi, 10 yıllık olayı tekrar gün yüzüne çıkarma çabası neden?

CharmQuell'in Discord sunucusunda video konusu için oylama yapılırken TTO fazla oy alıyor. Ardından bir sunucu üyesi TTO'nun Kuran'a sövdüğünü falan söylüyor, CharmQuell'de bunları araştırmaya başlıyor. Yıllar sonra da böylece olayın aslı anlaşılıyor.

Hayır, ben sildirdim ilçe nüfus işleri müdürlüğündeki bir memur dilekçe verdiğimde bundan sonra hiçbir dine mensup değilsiniz dedi.
Önemli olan kimlikte yazandan ziyade insanın kendini ne gibi hissettiği. O yüzden çok çalışmadım sildirmeye.

Onun ben de farkındayım nedense Ulu Ata hep Ateizmin simgesi zannediliyor ve bunu yapanlar kendini modern sanıyor.
Bakın ben birilerini İslama sövmüş şunu yapmış takmam. Ben dinimi kendi başıma kabuğumda yaşarım isterse çevremde herkes günde 7 vakit közde pişmiş patlıcana tapınsın. Sorun şu ki bu insanlar eleştirel düşünemiyor, sorgulamıyor. İslamı sorgulayan ateist olur mottosu vardı, şimdi bu ortamlar ateizmi Allah vs Atatürk yapmak sanıyor, sorgulamamanın dışa vurumu. Bu çocuklar 10 yıl sonra oy kullanacak. Şuan 50 yaşındaki "boomer" denilen tayfa nasıl sorgulamadığı için bizi bu duruma sürüklediyse, gelecekte bu tayfa sorgulamadığı için bizi başka bir çukura sürükleyecek.
Ayrıca Atatürk gibi bir lider, nihilist bir incanca nasıl sembol olur aklım ermiyor.

Bir Hristyan olarak ben Atatürkün isevi ya da musevi olduğu kanatindeyim.

Prim kasma çabaları. Büyük ihtimalle yakında YouTube geri dönüş yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…