TTWEB indir virüs mü?

Modemden kaynaklanıyor olabilir bende de aynısı oldu resetledim taramayı da yapıyordum o sırada babam TTNET i aradı. Bilgisayarda birşey çıkmadı zaten site linkine bakayım dedim dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama baktığımda googletagservice diye link gördüm resetledikten sonra bilgiler girildi sonra tekrar internete girdik bu sefer 502 error göründü klasik google hatası sonra hiç gelmedi.

Aynen bende TP-Link kullanıyorum aynısını bende yaptım düzeldi 1 - 2 hafta önce olmuştu bu olay.

Son düzenleme:
Bu konu güvenlik kategorisinde sabitlenirse daha iyi olur.
Sabit konu içeriğini taşımadığından malesef sabitlenemez. Eğer haftalarca, aylarca devam edip ileride de karşılaşabilecek bir durum yoksa sabitlenmesi mantıklı değildir.

@Murat5038
Hocam iyi günler. Bu virüs bana da bulastı. Ccleaner ve verdiğiniz diğer programlarla temizleme yaptım ama hala düzelmedi. Modeme reset attım düzelmedi. Modemim tp link, yani arızalı markadan Bana yardımcı olmanızı istiyorum. Yorumları okudum, bir şeyler kurmam ve size göndermem gerekiyor sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu klasör içini sil;
C:\Users\Emre\AppData\Local\Temp
c:\program files (x86)\sopcast\
c:\users\emre\appdata\local\babylon

Bu dosyaları sil;
C:\Windows\zip.exe
C:\Windows\SWXCACLS.exe
C:\Windows\SWSC.exe
C:\Windows\SWREG.exe
C:\Windows\sed.exe
C:\Windows\PEV.exe
C:\Windows\MBR.exe
C:\Windows\grep.exe
C:\Windows\DAOD.exe
C:\Windows\NIRCMD.exe
c:\windows\syswow64\netprof.dll
c:\windows\syswow64\iscsicpl.dll
c:\windows\syswow64\bwcontexthandler.dll

Denetim masasından bunları kaldır;
EPU-4 Engine
SopCast 3.9.3
Revo Uninstaller 1.95

DNS ayarlarını otomatiğe al ve modemin reset düğmesine (iğne deliği gibi yer olan) 30 sn basılı tut ve resetle.

Gördüğüm kadarıyla biosta güncele benzemiyor. Anakart modelini doğru yazarsan güncel sürümü vereyim varsa.
Şu anki sürüm: 2010/08/23 tarihli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…