TTWEB indir virüs mü?

Murat bey pc yine ağırlaştığı için çok geç yazabiliyorum. Sistem tarama 2'ye tıklayıp indirdim ilk verdiğiniz linkteki ekranlar gibi değildi. Ben de herdprotect diye bir şey indi tarama yaptım onunla alakalı mı bilmiyorum pc çok daha ağırlaştı. Tarama sonucundaki rapor dosyasını atayım da onu nasıl atıyoruz burada?
Çiğdem hanım, sistem tarama 2. uygulattığım yöntem o yüzden verdiğim 1. yöntemdeki resimler farklı görmüşsünüz :)
Sistem tarama14 ve Sistem tarama 2 olan iki yöntemi de uygulamanız gerek ve 1. yöntemde size link verecek o linki vereceksiniz.
2.yöntemde ise txt dosyasını upload edip Recep bey'in dediği yere örneğin upload edip linki verecektiniz.

Güvenliğimiz için yeni bir modem almalı mıyız? Yoksa fabrika ayarına döndürmek yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenliğimiz için yeni bir modem almalı mıyız? Yoksa fabrika ayarına döndürmek yeterli olur mu?
Yeni modem almanızda ki kasıt, yani Recep Bey'in mesajında alın demesi şunun içindir. Eğer çözümler işe yaramıyor ve devamlı modemi rahatsız eden zararlılarınız var ve daha güncel ve üst düzey modem alacaksanız alın mahiyetindedir.
İstediğim linkleri verirseniz zaten kurtulacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda modrem sıfırlamasını detaylı şekilde anlattım saygılarımla :)

Modeme reset atın diyenler 30 dk sonra geri geliyor. En baştan yardımcı olmaya çalışıyorum ancak hala istediğimi veren 1/2 dışında yok. Heralde çözüm istemiyor bu soran kişiler. Az sonra veriyorum Çiğdem hanım.

Merhaba,
Dediğiniz dosyaları sildim. Fakat bazı silmemi istediğiniz dosyalar dediğiniz dizinler içinde yoktu. En son problem yaşadığım oyunu sildim şu anda tekrar yüklüyor.

Çiğdem,
Bıos'un güncel değil çok eskimiş. Güncellersen iyi olur.
http://download.msi.com/bos_exe/7596v2C.zip

Bağlandığın zararlı servis budur:
Kod:
server.cpmstar.com
(Linke tıklamayın)
Altta yazdıklarımı denetim masasından kaldırın:
Adobe AIR
Adobe Media Player
Adobe Shockwave Player 11.6
TP-LINK Wireless Client Utility
TTNET Pratik Çözüm
TTNET Akilli Cubuk
C:\Program Files\Common Files\Protexis\License Service\PsiService_2.exe
C:\Program Files\Common Files\Protexis
C:\Program Files\Common Files\Motive\pcCMService.exe
C:\Program Files\Common Files\Motive\
C:\Windows\Temp
C:\Users\user\AppData\Local\Temp
C:\Windows\System32\WindowsAccessBridge.dll
C:\Windows\System32\FlashPlayerApp.exe

Bunları yükle:
Link
Link

Merhaba,
Dediğiniz dosyaları sildim. Fakat bazı silmemi istediğiniz dosyalar dediğiniz dizinler içinde yoktu. En son problem yaşadığım oyunu sildim şu anda tekrar yüklüyor.
Gizli klasörleri açıp tekrar deneyin.

Gizli klasörleri windows'u kurduğumda açmıştım. Bir tanesini gözden kaçırmışım, şu anda sildim. Programı tekrar yükledikten sonra tekrar size bilgi vereceğim. Bir de önceki mesajlarınızda prowin64.exe adlı bir program linki vermişsiniz. Ne işe yaradığını anlatabilir misiniz? Teşekkürler.

Tekrar kurulumdan ve dediğiniz şeyleri yaptıktan sonra düzelmiş gibi gözüküyor ama bu işler belli olmaz. Emeğiniz için teşekkürler.
İyi akşamlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı