TTWEB indir virüs mü?

MuTAN

Kilopat
Katılım
10 Temmuz 2014
Mesajlar
71
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herhangi bi siteye girerken alttaki hata çıkıyor karşıma bu arada technopatha girmesine de şaşırdım açıkçası :D . Çünkü ss' yi upload etmek için bir resim upload sitesine bile girmedi . Bu arada az çok bilgisayardan anlarım yani eklentileri, program ekle kaldırdan programları(yeni format attım bu arada o), chrome kısayolunun hedef yerinin sonunda herhangi bişi var mı diye bile kontrol ettim unuttuğum bir şey varsa söylerseniz sevinirim . Bu arada dikkatimi çeken bir şey daha zenmate açıkken şu ttweb gelmiyor ancak 404 hatası veriyor bu sefer de . Bir de virüs programı kullanmıyorum( kiminize göre büyük bir hata olabilir ama nedense her virüs programı yüklediğimde format atmak zorunda kalıyorum :D .) Neyse önerilerinizi bekliyorum.

Ekran Görüntüsü (5).png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de deminden beri aynı şey oluyor en sık girdiğim oyun sitesine giremiyorum şuan :mad:
Hemen nette başka sorun yaşayan var mı diye virüs mü diye sorgulatmaya başladım. Şimdi Google desteğe mail atacağım. Bu arada bilenler varsa ben de konuyu takipteyim.


bu bu nedir bu.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle konuyu düzenleyen arkadaşlara teşekkürler :D Tam ekran yapamamıştım fotoğrafı bu arada dün de mediaget indir çıkıyordu her sitede ve sanırım çoğu kişide var bu sorun.

TTNET'i arayın. Virüs olabilir.
Virüs olduğundan eminim :D TTWEB nedir bi kere :D her sitede çıkıyor ancak ilk chrome ile ilgili olduğunu düşünüyordum tabi bu arada zenmate (yani proxy değiştirmeyle ) ttweb değil de 404 hatası verdi. O yüzden İSS kaynaklı da olabilir dediğin gibi yardımın için teşekkürler.

Dipnot : Cevabı yazarken İE den denemek aklıma geldi sanırım chrome ile ilgili bir sorun olabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anti-virus programım tıkladığım an uyarı verdi yüklemedim ama adres çubuğunda adres google la başlayınca ve ttnet gibi tt ile başlayınca insan emin olamıyor :/ e peki nasıl gider bu virüs tarama yapıyorum pc de sorun yok o site adresinde oluyor sadece.
 
Ya bende var sinir oldum çoğu sitede karşıma çıkıyor. İndirdim ama virüs benzeri bişey olduğunu düşündüğümde sildim. Bi fikri olan yazsa bilgisayarlardan pek anlamam da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben mozilla dan aynı siteye girebiliyorum. Mozilla da sayfa yönlendirmesi kapalı. Chrome'de kapatmayı bulamadım. Öyle bir ayar koymamışlar galiba ondan oluyor. Pop-up lar kapalı ama yönlendirme ayarı yok.
Bu arada internetim de baya yavaşladı inşallah bundan değildir :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka sitelere baktım orada da bu sorundan şikayetçiler :( Ben internet explorer kullanıyorum sorun farklı tarayıcılarda çözülmüyor sanırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir VİRUS. Emin miyim?
Windows 7 de biraz önce aynı sorun oldu. Akılsızlık ettim sorgulamadan ttnetin bir ürünüdür dedim hapı yuttum tabiiki :9 Şimdi kafam rahat etsin diye format atacam.

Nereden anladım virüs olduğunu? 1:Tarayıcınız yönlendirdiğiniz adresi buluyor takip edin işlemleri ama ttweb uyarısı maskeliyor.
2:Bilgisayarımda her zaman bir linux vardır. Linux Mint'i açtım takır rakır sitelerde geziyorum. Uyarı felan yok. Windowsa ise virüslü :( :)))))
 
Çözümü buldum ben arkadaşlar. Modeme bulaşıyor nasıl bulaşıyorsa. TP-link modem kullanıyorum. Bilmiyorum sizinkide mi tp-link. Modemi resetleyince düzeliyor. Modeme reset atıp internet ayarlarınızı yeniden girince sorun ortadan kalkacaktır..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı