Diğer TÜBİTAK bilim dergileri yıllık abonelik fırsatları

24 ay 180TL harika fiyat 2 yıllık aldım bakalım, açıkçası ben düzenli olarak evime süreli yayınların gelmesini çok seviyorum. Biraz eski bir alışkanlık ama gene de iyi hissettiriyor insana.
 
Teşekkürler fiyat zaten uygunmuş. Daha önceden çok okurdum fırsat bulamadığımdan bırakmıştım, varlığını unutmuşum. Benim için bir hatırlatıcı olmuş oldu :)
 
2 yeğenim var, tam yaşlarına hitap eder ben faydalandım teşekkür ederim,
Arkadaşlar abonelik türünden yılı seçin ilk gönderim tarihi de var en erken ocak 2024 bu ay geçti sayıyor, abone ola basınca üyelik açıyorsunuz mailden onay istiyor, herhangi bir aşamada sorun yaşamadım, 5dkda oldu bende.
 
Ne kadar dandik bir sitesi var sepete gidip ödeme aşamasına gelemiyorum. 2 farklı PC de denedim olmuyor sorun bende mi acaba?
Ben tek denememde alabildim. Belki anlık sitede sorun oluşmuş olabilir. Tekrar deneyebilirsiniz.

Bilim ve teknik+bilim çocuk(7+ yaş)+meraklı minik(3+ yaş) dergileri 12 aylık abonelik sadece 195 TL. 2'li paketler ise yıllık 135 TL. Maksimum 2 yıllık abonelik alabiliyorsunuz. Tek tek abonelikler 90-75-75 TL.
Ben 2 yıllık bilim ve teknik + bilim çocuk + meraklı minik aboneliği yaptım ve 390 TL ödedim 24 sayı 3 tane dergi için bedava ilginiz varsa ve küçük çocuğunuz yeğeniniz vs. varsa kaçırmayın derim.

Eki Görüntüle 2041996
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Çocuğum için 7+ yaş olanını aldım. Yeni okumayı öğrendi. Bu tip konulara meraklı inşallah ilgisini çeker.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı