TÜBİTAK için proje arıyorum. 5-6 proje buldum ama kafam çok karıştı. Biyoloji ile alakalı yenilenebilir enerji kullanılan proje önerisi olan var mı? Listeme ekleyeyim.
Kendinize özgü bir proje ortaya koymanız gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.
5-6 özgü proje buldum. Gene de deha çocuklar varsa oralardan da bir şeyler kapayım istiyorum. Aynısını yapmam zaten.Kendinize özgü bir proje ortaya koymanız gerekmiyor mu? Ben mi yanlış biliyorum.
5-6 özgü proje buldum. Gene de deha çocuklar varsa oralardan da bir şeyler kapayım istiyorum. Aynısını yapmam zaten.
Kendim buldum dostum, oturduk arkadaşlarla parkta çıkardık bir şeyler. İnternetten bulmadım.Nasıl 5-6 özgü proje buldum. Kendiniz araştırmalar sonucu 5-6 şey mi prototiplediniz yoksa internetten mi buldunuz?
O zaman 5-6 proje içersinden kendine en uygun olanı seç.Kendim buldum dostum, oturduk arkadaşlarla parkta çıkardık bir şeyler. İnternetten bulmnadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.