TÜBİTAK projesi yapmak bana ne gibi katkılar sunar?

Daha fazla  
Merhaba, 10.sınıfım coğrafya hocam beni TÜBİTAK projesi için bir gruba aldı. Ancak daha önce böyle bir deneyimim hiç olmadı. Bu TÜBİTAK projesi eğitimim ve iş bulma konusunda bana katkı sunar mı? Bunlar dışında herhangi bir katkısı var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Organik hoşaf karşısında isterseniz USS General R. Ford gemisini yapsanız bile kaybedeceğiniz için direkt ruh sağlığınız bozulmuş şekilde yarışmalardan ayrılırsınız. Yurt dışında veya başka yarışmalarda boy göstermek hem ruh sağlığınız hem de geleceğiniz için daha iyi olur.

Organik hoşaf karşısında isterseniz USS General R. Ford gemisini yapsanız bile kaybedeceğiniz için direkt ruh sağlığınız bozulmuş şekilde yarışmalardan ayrılırsınız. Yurt dışında veya başka yarışmalarda boy göstermek hem ruh sağlığınız hem de geleceğiniz için daha iyi olur.
Organik Hoşaf mevzusu TÜBİTAK'ta değil, TRT'de düzenlenen bir yarışmada yaşanmıştı.

İş bulma konusunda katkı sağlar mı bilmiyorum ama sana çok güzel tecrübeler katar.

İşbirliği ve hayal gücünü geliştirirsin. Ayrıca gerekli donanıma sahipsen adını duyuracak işlere imza atabilirsin, tabii bu ilk denemende olmayabilir. Senden bir şey eksiltmez yani.

İş alana uygun bir proje yaparsan referans gösterebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı