damper112 Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar, Tüketici Hakları sayfasında "karara bağlandı" yazıyor ama olumlu ya da olumsuz yazmıyor. Bunu nasıl öğreneceğim?
Arkadaşlar, Tüketici Hakları sayfasında "karara bağlandı" yazıyor ama olumlu ya da olumsuz yazmıyor. Bunu nasıl öğreneceğim?
Çözüm ard50500 6 Kasım 2025 damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... TÜBİS'den en sağdaki kararlar formunda çıkması lazım.
damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... TÜBİS'den en sağdaki kararlar formunda çıkması lazım.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.304 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Kasım 2025 #2 e Devletten bakabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS damper112 Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #3 ard50500 dedi: E devletten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte. Süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor, sadece karara bağlandı yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
ard50500 dedi: E devletten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte. Süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor, sadece karara bağlandı yazıyor.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.124 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 6 Kasım 2025 #4 damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte. Süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor, sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr Artı 0 Eksi
damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte. Süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor, sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.072 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #5 damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte. Süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor, sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr Phenyl dedi: e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr Genişletmek için tıkla... aynı anda atmışız hocam. Artı 0 Eksi
damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte. Süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor, sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr Phenyl dedi: e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr Genişletmek için tıkla... aynı anda atmışız hocam.
Phenyl Centipat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 1.124 Makaleler 6 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi 6 Kasım 2025 #6 Soraka Kajmer dedi: e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr aynı anda atmışız hocam. Genişletmek için tıkla... öyle olmuş. Artı 0 Eksi
Soraka Kajmer dedi: e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr aynı anda atmışız hocam. Genişletmek için tıkla... öyle olmuş.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.304 Makaleler 2 Çözümler 6 6 Kasım 2025 #7 damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... TÜBİS'den en sağdaki kararlar formunda çıkması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
damper112 dedi: e-Devlet'te nereden bakacagım onu bulamadım işte süreci takip ettiğim yerde gözükmüyor sadece karara bağlandı yazıyor. Genişletmek için tıkla... TÜBİS'den en sağdaki kararlar formunda çıkması lazım.
KS KS damper112 Femtopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2025 #8 ard50500 dedi: Tübis'den en sağdaki kararlar formunda çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Phenyl dedi: öyle olmuş. Genişletmek için tıkla... Soraka Kajmer dedi: e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr aynı anda atmışız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler, telefondan baktıgımdan gözükmemiş ora. Şimdi PC'den baktım ben haklı çıkmışım, iade kararı gelmiş. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Bilginiz var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2025 Artı 0 Eksi
ard50500 dedi: Tübis'den en sağdaki kararlar formunda çıkması lazım. Genişletmek için tıkla... Phenyl dedi: öyle olmuş. Genişletmek için tıkla... Soraka Kajmer dedi: e-Devlet Kapısı e-Devlet Kapısı'nı kullanarak kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan, hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr aynı anda atmışız hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler, telefondan baktıgımdan gözükmemiş ora. Şimdi PC'den baktım ben haklı çıkmışım, iade kararı gelmiş. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Bilginiz var mı acaba?