Tüketici hakem heyeti kararı uygulanması nasıl olmalı?

Teşekkür ederim cevapların için

Hakkınızı savunduğunuz için ben de size teşekkür ederim. SMS infocomm çok sorunlu bir servis, ben de bu servisle sorun yaşadım, ayıplı mal olmasına rağmen rapor vermediler, satıcı da rapor olmadan bir şey yapamam deyince THH'ye başvurmak zorunda kaldım, kazandım ama çok mağdur oldum.

Hocam sıkıntı olan karşı tarafın "yetkili servis" olması. Değişim talebinizi nasıl yerine getirecek, getirmezse ilamlı icra nasıl işleyecek bilemedim.

Bir tavsiyem var, Amazon üzerinden işinizi görecek muadil bir laptop bulun. Ardından Amazon ile tekrar iletişime geçip yaşadığınızı süreci anlatın ve stok olmadığı için seçtiğiniz laptopu atarak fiyat farkı kadar kupon tanımlanmasını isteyin.

Amazon'un değişim işlemlerinde stok yoksa hemen iadeye gidiyor fakat nedense ısrar edince kupon tanımlıyorlar.

sanirim ben de rma raporu alip amazona tekrar yazacagim

RMA raporu için laptopu servise yarın kargolayacağım da raporu verdikleri zaman laptop serviste mi kalıyor? Yoksa bana geri geliyor mu bilginiz var mı?

RMA raporu için laptopu servise yarın kargolayacağım da raporu verdikleri zaman laptop serviste mi kalıyor? Yoksa bana geri geliyor mu bilginiz var mı?

RMA raporu verildikten sonra laptop imha ediliyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…