Tüketici hakem heyeti lehime karar verdi ne yapmalıyım?

Mchtdlsk

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartlarımı servise göndermiştim ve hiçbir işlem yapılmadan geri bana gelmişti. Bende tüketici hakem heyetine başvurdum ve sonuç lehime çıktı. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
15 gün beklemeli miyim?
Firma ile iletişime mi geçmeliyim yoksa direk icra takibi mi başlatmalıyım?
Ücreti aldıktan sonra mı kartları yollamalıyım?
Süreç nasıl işliyor bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
IMG_0524.jpeg

İlk önce iletişime geçip kararın tebliği edilip edilmediğini öğrenin ve firmanın mail adresine bu kararı dosya ekte olarak gönderin ve kargo numarası isteyiniz.

Ürünü faturaları ile birlikte hakem kararının bulunduğu kağıdın kopyasını kutulara koyup kargo ile yollayın.

Boş bir A4 kağıda isminiz telefon no bilginiz IBAN no bilginizi ve adresinizi bir kağıda yazıp ve tüketici hakem heyeti kararının uygulanmasını isteyiniz. Aksi halde icra işlemini başlatacağınızı bildirdiğinizi yazınız.

İlk önce iletişime geçip kararın tebliği edilip edilmediğini öğrenin ve firmanın mail adresine bu kararı dosya ekte olarak gönderin ve kargo numarası isteyiniz.

Ürünü faturaları ile birlikte hakem kararının bulunduğu kağıdın kopyasını kutulara koyup kargo ile yollayın.

Boş bir A4 kağıda isminiz telefon no bilginiz IBAN no bilginizi ve adresinizi bir kağıda yazıp ve tüketici hakem heyeti kararının uygulanmasını isteyiniz. Aksi halde icra işlemini başlatacağınızı bildirdiğinizi yazınız.
Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı