Arkadaşlar selam, malum site paramı geri yolladı. Böylece sorunum çözülmüş oldu. Umarım kimse sorunlu alışveriş yaşamaz, iyi forumlar.
Ayrıca @tempZ 'ya yardımları için teşekkürler.
Çok teşekkürler bu bilgi gerçekten rahatlattı, birkaç yerde daha gördüm ekran görüntüsü gündeme alındı ile karara bağlandı aynı gün yaziyordu onlarda da umarım problem yoktur benimkinde de
Çok teşekkürler bu bilgi gerçekten rahatlattı, birkaç yerde daha gördüm ekran görüntüsü gündeme alındı ile karara bağlandı aynı gün yaziyordu onlarda da umarım problem yoktur benimkinde de.
Emin olun hiç stres yapmaya ihtiyaç yok. Bende çok stres yaptım ama eninde sonunda hakkınızı alıyorsunuz. Boşu boşuna strese sokmayın kendinizi, siz haklısınız karşı taraf stres olsun. İyi akşamlar.
Emin olun hiç stres yapmaya ihtiyaç yok. Bende çok stres yaptım ama eninde sonunda hakkınızı alıyorsunuz. Boşu boşuna strese sokmayın kendinizi, siz haklısınız karşı taraf stres olsun. İyi akşamlar.
Süreç sende baya hızlı ilerlemiş senin adına sevindim. Ben başvuralı iki ay oldu işte geçen ay savunma gelmisti hala bekliyorum. Bu ay herhalde sonuclanir diye umuyorum. Hayırlısı artık..