Tüketici hakem heyeti süreci nasıl işliyor?

Benim süreç daha başlamadı bile, sizin bayağı iyi sürmüş.

Umarım sizinki de hızlıca çözülür.

Arkadaşlar selam, malum site paramı geri yolladı. Böylece sorunum çözülmüş oldu. Umarım kimse sorunlu alışveriş yaşamaz, iyi forumlar.
Ayrıca @tempZ 'ya yardımları için teşekkürler.

Son düzenleme:
Ne demek hocam, ben sadece genel bilgi vermişim. Bilinçli bir tüketici olarak uğraşan sizsiniz.

Görece erken sonuçlanmasına sevindim, hayırlı olsun hocam.

Arkadaşlar sizde gündeme alındı süreci ne kadar sürmüştü?

Arkadaşlar sizde gündeme alındı süreci ne kadar sürmüştü?
Benim sürecim böyle olmuştu, belki işinize yarar diye buraya bırakıyorum.

Birde 14'ünde karar verildi fakat 12'si olarak girilmiş sisteme, 1-2 gün oynama olabiliyor haberiniz olsun.

Benim sürecim böyle olmuştu, belki işinize yarar diye buraya bırakıyorum.Eki Görüntüle 2158255

Birde 14'ünde karar verildi fakat 12'si olarak girilmiş sisteme, 1-2 gün oynama olabiliyor haberiniz olsun.
Çok teşekkürler bu bilgi gerçekten rahatlattı, birkaç yerde daha gördüm ekran görüntüsü gündeme alındı ile karara bağlandı aynı gün yaziyordu onlarda da umarım problem yoktur benimkinde de

Çok teşekkürler bu bilgi gerçekten rahatlattı, birkaç yerde daha gördüm ekran görüntüsü gündeme alındı ile karara bağlandı aynı gün yaziyordu onlarda da umarım problem yoktur benimkinde de.

Emin olun hiç stres yapmaya ihtiyaç yok. Bende çok stres yaptım ama eninde sonunda hakkınızı alıyorsunuz. Boşu boşuna strese sokmayın kendinizi, siz haklısınız karşı taraf stres olsun. İyi akşamlar.

Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın bu süre zarfında bir ücret ödediniz mi başvuruya veya şüreçteki herhangi bir duruma para ödediniz mi?

Hocam merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın bu süre zarfında bir ücret ödediniz mi başvuruya veya şüreçteki herhangi bir duruma para ödediniz mi?

Yok, hiçbir süreçte cebimden 5 kuruş para çıkmadı. Rahatça yapabilirsiniz.

Yok, hiçbir süreçte cebimden 5 kuruş para çıkmadı. Rahatça yapabilirsiniz.
Süreç sende baya hızlı ilerlemiş senin adına sevindim. Ben başvuralı iki ay oldu işte geçen ay savunma gelmisti hala bekliyorum. Bu ay herhalde sonuclanir diye umuyorum. Hayırlısı artık..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…