Tüketici mahkemesi ara karar

Aslında oldukça anlaşılır şekilde ifade edilmiş. Bilirkişinin kararına göre net bir dönüş yapılacak. Eğer bilirkişi uzak bir konumdaysa fiziken götürme zahmetine de girme derim.

Ben Üsküdar'dan Maltepe'ye gitmedim şahsen, kargo ile yolladım. Alacağın tahsilatın meblasına göre sen de gereksiz yere kendini yorma.

Aslında oldukça anlaşılır şekilde ifade edilmiş. Bilirkişinin kararına göre net bir dönüş yapılacak. Eğer bilirkişi uzak bir konumdaysa fiziken götürme zahmetine de girme derim.

Ben Üsküdar'dan Maltepe'ye gitmedim şahsen, kargo ile yolladım. Alacağın tahsilatın meblasına göre sen de gereksiz yere kendini yorma.
Cihazı mahkeme istedi bende götürdüm teslim ettim mart ayında. Mahkeme bilirkişiye ulaştırmıyor mu yada bilirkişi adliyeye gelip inceleme yapmıyor mu?

Dediğiniz gibi benim alıp bilirkişiye ulaştırmam mı gerek?
Merhaba bende de satıcı hakem kurulu kararına itiraz etti. E Devlet'ten dava sorgulamaya baktığımda hala tensip zaptı hazırlandı olarak gözüküyor. Siz bu karar sonucuna nerden baktınız?
E devletten uyap uygulamasına bağlanıp, dosya sorgulamadan süreci takip edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı