TahirÖztürk Kilopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 136 31 Aralık 2019 #11 thelordof dedi: Şikayet olunan yerin 30 gün süreleri var diye biliyorum. İnternetten başvurunca imza vs için Thh bürosuna gitmeye gerek yok di mi? Genişletmek için tıkla... Ben ıslak imza ile başvuru yapmadım e-devlet üzerinden thh başvuru yaptım sadece benimde bilgim yok.
thelordof dedi: Şikayet olunan yerin 30 gün süreleri var diye biliyorum. İnternetten başvurunca imza vs için Thh bürosuna gitmeye gerek yok di mi? Genişletmek için tıkla... Ben ıslak imza ile başvuru yapmadım e-devlet üzerinden thh başvuru yaptım sadece benimde bilgim yok.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2019 #12 TahirÖztürk dedi: Ben ıslak imza ile başvuru yapmadım e-devlet üzerinden thh başvuru yaptım sadece benimde bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Ben de öyle.
TahirÖztürk dedi: Ben ıslak imza ile başvuru yapmadım e-devlet üzerinden thh başvuru yaptım sadece benimde bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Ben de öyle.