Tüm dertlerimi anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hepsini okudum hocam. Sardı da. Ama bence biraz kendi kendinize eğlenmeyi öğrenin. Arkadaşlar olmadan eğlenceli vakit geçirmeye bakın. Hayal kurun iyi düşünün biriyle derdinizi paylaşın burda olduğu gibi. Anneniz veya babanız olabilir. Hayattan zevk almaya çalışın. Farklı konularla, dallarla muhatap olmaya çalışın.
Başarılar.

Ah be reis üzülme yanındayız.

Hocam discord verin arkadaş olalım

Sizi gerçekten iyi anlıyorum. Benim de o kadar fazla arkadaşım yoktur. Ortaokul da ben pek o kadar şey değildim. Yazılımdan anlamam. 100 TL at desen atamam para yok, taşa çarptığın zaman boşver at taşı istediğin bir yere ''NOLDU LAN
ŞEREFSİZİN
DOĞURDUĞUNUN TAŞI HE NOLDU'' diyip bütün acınızı çıkarın o taştan. Lisede ki o kıza helal olsun güzelce reddetmiş. 18 yaşında şirket kurma biraz abartı gibi geldi bana. İlk başta 18 yaşında iş teklifi geldiği zaman gir çalış para kazan sermayen olsun. Bilgisayar konusunda haklısın ama yapacak bir şey yok.

Bir de güzel bir bilgisayarınız varsa oyuna sarın.

O zamana kadar sermayem hazır olacak .

Gözüm ağırdı .

TÜRKİYE'de yaşadığını unutma, ama bu önüne engel koymaz. Yapay zekan iyi yerlere varırsa sen de iyi yerlere varacaksın.

Her gün yazdığım bir kaç kişiden beklediğim mesaj süreci sonuçlanacak gibi duruyor. Şu ana kadar hala mesaj gelmedi. Demek ki kullanılmışım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…