Tüm dertlerimi anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayran gönüllülük ne demek?

Her "dert" konusunda bunu yazıyorum. Hayata bir kere geliyorum. En fazla 100 yıllık hayatımı dertli bir şekilde ölmeyeceğim. Yaşamamın amacı ölmeden önce "Keşke şunu yapsaydım." dediğim şeyleri azaltmak. Önüme hangi engel çıkarsa çıksın yüzümdeki tebessümü bozmayacağım ve dünyaya, hayata karşı olan umudumu, mutluluğumu koruyacağım.

"Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın ki…. Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de mutlu oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını balığın yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de cabası…. Sen yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan yürektir.Yürek sesi ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma; yasadığın sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru yüreğini ve yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret günler. Ve o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin çiçekleri dolduracak yüreğini…"
Edit: Hayatı ıskalama lüksün yok senin.

En dertli, Ultra dertli vs. biraz abartı ve komik olmuş. İnsanlar nelerle uğraşıyor sizinki onların yanında birazcık küçük sanki.

Kafaya takmayı bırak, rahat ol. İnsanlardan fazla umut bekleme, bir anda ortadan kaybolurlar. İstediğin şeylerin peşinden git. Normal bir hayat belki biraz yazılımdan uzaklaştırabilir ama kodlamayı bırakmadığın sürece er geç bitirirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…