Tüm dertlerimi anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam hepsini okudum. Bir gün hiç anlamadığınız bir şekilde bir yerden arkadaş edineceksiniz, örneğin bir cafe'de :D yolda yürürken garip bir olayda, ondan hiç sevilmeden öleceğim gibi düşünmenin bir manası yok. Sizin gibi binlerce genç var hocam, bir gün birisi cesaret edip sizi bulur merak etmeyin :D zamanı çokta önemli değil.

Edit: Veya kaykay, bisiklet gibi şeyler alıp sahil kenarında sürebilirsiniz, kaykay alırsanız ilinizdeki bir kaykay pistine gidip orada hareketler denerken yeni dostluklar kurabilirsiniz, sadece sosyal iletişiminizin artması gerekli.

Ben hayata geri dönmek ve pozitif bir insan olmak istiyorum. Nasıl olabilirim? Nasıl bu dertleri çözebilirim?
Hocam 12 yıl 7 aydır bulmaya çalışıyorum, bıraktım artık. Bu yaşıma kadar yaşadıklarım normalden biraz anormal ama hayat bu yapacak bir şey yok galiba. 12 yılda ne yaşadın ergen kişisi diye soracak arkadaşlara selam olsun.

@ardacn60 Hocam okuruz demiştiniz. Buyurun yazdım tüm dertlerimi. Bekliyorum çözümünüzü.

Hocam bu arada en dertlisi benim diye düşünürseniz cidden kendinizi düzeltemezsiniz.
Gülücük atan bir arkadaş olmuş( @408586 ) o zaman kendimi örnek göstereyim.
Ablam borderline.
Anneanem yarı engelli, kalp ve şeker hastası.
Dedem cilt kanseri( dedem bu zamana kadar çok operasyon geçirdi böbrek takıldı ve bir sürü ciddi operasyonlar bu yüzden cilt kanseri bile çok tehlikeli.)
Babaannem vefat edeli 1.5 hafta oldu.
Bunların çoğunu kısa bir dönem içerisinde yaşadım. Psikolojimi siz düşünün. Ama ben yine de benden daha kötüleri var diye motive ediyorum kendimi.

Hocam bu arada en dertlisi benim diye düşünürseniz cidden kendinizi düzeltemezsiniz.
Gülücük atan bir arkadaş olmuş( @408586 ) o zaman kendimi örnek göstereyim.
Ablam borderline.
Anneanem yarı engelli, kalp ve şeker hastası.
Dedem cilt kanseri( dedem bu zamana kadar çok operasyon geçirdi böbrek takıldı ve bir sürü ciddi operasyonlar bu yüzden cilt kanseri bile çok tehlikeli.)
Babaannem vefat edeli 1.5 hafta oldu.
Bunların çoğunu kısa bir dönem içerisinde yaşadım. Psikolojimi siz düşünün. Ama ben yine de benden daha kötüleri var diye motive ediyorum kendimi.
Siz benden daha dertliymişsiniz. Allah sabır versin.

Normalde dertli insanlara pek böyle demek istemem ama ''forumun en dertlisi'' dediğiniz dertler çoğu kişide mevcut. Açıkçası pek faydası olacağını düşünmediğim için kendi dertlerimi anlatmam. Ama anlatana da saygı duyarım. Açıkçası bazı dertlerimiz ortak olsa da senin şansın bana göre daha fazla en basitinden dışarıdan eve geldiğinde sıcak bir sofra seni bekliyordur. Ama ben ise maalesef tek başıma oturup video izleyerek yemek yiyorum genelde. Hayatınızın da ki basit gördüğünüz şeylerin kıymetini bilin. Herkes o basit gördüğünüz şeylere sahip olamayabiliyor. Yani kısacası dostum biraz rahatlamayı deneyebilirsin. Emin ol sevgisiz olan sadece sen değilsin. Ayrıca senin en azından dediğim gibi bir aile sevgin var. Bazılarımız maalesef ona da sahip değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı