Tüm dertlerimi anlatıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O arkadaşların ile ilişkini kes bence. Bu tip insanları bilirim kendi hatalarında hemen vurur kırarlar başkalarının hatalarını yaygara yaparlar.

İlişkimi kestim zaten şans eseri karşılaştık aradan 4 yıl geçmişti ama hatırlıyorduk yüzlerinden okunuyordu.

O ortaklar ile yazılım aracılığı nedeniyle dostuz zaten. Ama dediğim gibi iyi insanlar. Tabii ki sanal dostluk değil gerçek dost lazım bana.

Okudum. Evet okudum.
"Bu da dert mi?" diye başlamayı çok isterdim. Ama kurallar katı susuyorum.
Bunlar dert değil. Bak vallaha değil.
Ben sevdiğim insanların ölümden dönerken kaç kere görüp şoka (şaşırma manasında değil) girdim. Ailem parçalanırken dayanağı yokken bile hayvan gibi çalışıp hayatı bırakmadım.
Siz deprosyondasınız. Başka hiçbir derdiniz yok. Bu arada arkadaşlarınızdan ne bekliyorsunuz. Sizin için ne yapmalarını istiyorsunuz.
Öyle filmlerde ki gibi çok sıkı dostluklar çok zor.

Siz siz olun saçma sapan düşüncelerin içine girmeyin.
Kod yazıyormuşsunuz. Yolunuzu bulmuşsunuz. Oradan yürüyün. Hayat her zaman acımasızdır. Ağlamak (yakınmak) mantıksızdır. Ağlamakla hiçbir şey elde edemedim başarısızlık hariç.
Kendinize gelin.

( Benim annem çok iyi sizden artım bir o var eksim çok...)
(Ben bu yazıyı size moralsizlik olsu diye yazmadım. Lütfen bu hayatın size ait olduğunu başkaları için üzülerek geçirmek için çok kısa olduğunu, ve bu dünyadaki en iyi dostunuzun kendiniz olduğunu unutmayın. Bu hayat sizin başkasının değil.)

Tam olarak okudum. Sadece kendini kapatmak için çok uğraşmışsın. Her zaman her şey istediğin gibi olmaz akışına bırakmayı bilseydin. Daha az stres yaşardın emin ol. Gelecek kaygısı dersen herkesin var ve bu doğal bir şey. Eskileri örnek vermek istemezdim ama savaşların ortasında olan çocuklar savaşa gitmiş çocukların dertleri oyun yada PC değildi. Ya vatan için yada SEHİT mertebesine erişmek için. Tavsiyem kitap oku bilimkurgu romandan başla hobi edin.(ZİHİNSEL OLARAK) Sonra kitap okum isteyeceksin. PC uzak olmaya çalış. Pianoda öneririm.

Çok şey yazmışsın ve yarısından fazlasını okudum, devam ediceğim.
Ama şöyle bir yorumda bulunmak isterim.
Çok dertler var kanka, çok hem de.

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla yapılan fedakarlıklara karşılık hiçbir sonuç elde edemediğin ve kendini yalnız hissettiğindir başarısız veya kendini umutsuz olarak gördüğünü düşünüyorum yanlışsam özür dilerim. Lakin şöyle bir şey eklemek isterim ki benzer durumdan geçtim yaptığım her şeyi veya herkesi zamanla olmayacak şeyler için kaybettim ya da kendim bıraktım vs... Hayatta seni senden başka düşünen tek insan ailendir gerisi benim fikrimce, gereksizdir bence bir plan yapıp hayatında başarılar ve düzen adı altında bir şeyylerin ucundan başlaman lazım. İlk tavsiyem şudur; başkalarına iyilikte yapsan bir beklenti içerisinde yapma çünkü hayal kırıklığı seni yokeder sağlıcakla.

Evet tam böyle. Ben insanlara iyilik yapmaya çalışırken onlar bana kötülük yaptı.

Hocam kendinizi ifade etme şeklinizi beğendim.
Kendinizle barışık olmanız iyi bir şey.

Ama dertlerinizi yine sizden başka kimse çözemez

Acaba bir yardım amaçlı terapi falan almayı düşündünüz mü

Belki faydası olur.

Aşk-ı Memnu Okul Versiyonu.
İyiymiş hocam, severiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…