Tüm dosyalar .msop uzantılı oldu

yusufbarandeger

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Merhabalar,
Tüm dosyalarım .msop uzantılı oldu fidye yazılımı olduğunu öğrendim tüm önemli dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Ek olarak benden 490$ istiyorlar
''ATTENTION!

Don't worry, you can return all your files!
All your files like photos, databases, documents and other important are encrypted with strongest encryption and unique key.
The only method of recovering files is to purchase decrypt tool and unique key for you.
This software will decrypt all your encrypted files.
What guarantees you have?
You can send one of your encrypted file from your PC and we decrypt it for free.
But we can decrypt only 1 file for free. File must not contain valuable information.
You can get and look video overview decrypt tool:

Price of private key and decrypt software is $980.
Discount 50% available if you contact us first 72 hours, that's price for you is $490.
Please note that you'll never restore your data without payment.
Check your e-mail "Spam" or "Junk" folder if you don't get answer more than 6 hours.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir AV kullanmamanın zararları.

Veri kurtarma hizmetleri yapan yerler var diye biliyorum 490$ vermeden verilerini kurtarabilirsin. Bu insanlar dünyanın en dahi insanları değil ne kadar iyi şifreleseler bile o dosyalar bir şekilde kurtarılır. Ayrıca bildiğim kadarı ile suç duyurusunda da bulunabilirsiniz.

Benim de aynı sıkıntım var. Fidye virüsü olarak geçiyor nette ne yapılabilir. Bugün başlayan bir virüs salgınıymış

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm dosyalarım .msop uzantılı oldu fidye yazılımı olduğunu öğrendim tüm önemli dosyalarımı kaybetmek istemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz ?
Kaybettin bile. Kaybetmek istemeyen önlemini alacaktı.
Bu insanlar dünyanın en dahi insanları değil ne kadar iyi şifreleseler bile o dosyalar bir şekilde kurtarılır.
O yüzden bu kadar Dünyada dosyalarının kurtarılmasını bekleyen insan var değil mi Son teknoloji şifreleme ile şifrelenip kaç yılda hangi bilgisayarla kırılacağını bilmiyorsun anlaşılan.

Dosyalar gitti mi yani? Kaybetmemek için ne önlem almalıydım.

Şu an ne yapmam lazım tüm dosyalarımı silmem mi lazım? Bir öneriniz var mı?

WannaCry mı bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…