Tüm dosyalar .msop uzantılı oldu

Geri yükleme işe yaramaz yanlış bilgi veriyor kişi. Bu zararlı tüm kayıtları şifreliyor gereksiz heyecanlanmayın. Çok erken fark eden kişilerde çok az miktarda bazı dosyalarda işe yararsa yarayabilir veya AV kullanıp engellediyse. Bunun dışında bu yöntem işe yaramaz. Tabi denemek bedava ama gereksiz 2x dosyanızın olacağını ve bunları temizleyeceğinizi unutmayın

Ya arkadaşlar. Ben dün dosyaları önceki sürümden geri yükle yaparak kurtardım msop dosyalarını da sildim. Sabah PC'yi tekrar açtım o kurtardığım dosyalar yine msop olmuş. Sanırım virüs sürekli aktif. Şimdi de önceki sürümden tekrar denedim. Geri yükleme olmuyor. Keşke zamanında flasha kaydetseydim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun... Bir çözüm yolu bulununcaya kadar takipteyiz.

Önereceğiniz en iyi AV nedir hocam bu gibi durumlara karşı?

Yanlış Bilgilendirme
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle para verme, para verdikten birkaç gün sonra tekrar saldırabiliyorlar. Hala sorununu düzeltmediysen İnternetini kapat, windows defender dan tarama yap, görev yöneticisinden değişik adlı olanları kapat, görev yöneticisinde başlat kısmında aynı adlı uygulama varsa sonlandır, İnternetini aç, malwarebyts adlı uygulamayı indir, yarat virüsleri sil. Ben bundan sonra format öneriyorum. Ama şuan lık dosyaları kurtaramazsın gibi duruyor, banada aynı virüs girdi ama kurtaramadı bende, 800 GB gitti.
Önereceğiniz en iyi AV nedir hocam bu gibi durumlara karşı?
Benim önerim malwarebyts. Ama tabiki benden çok daha iyi bilen birileri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…