Tüm e-mail servislerine iCloud bağlanır mı?

Teşekkürler bilgileriniz için, evet bunları biliyorum nick zaten kullanılmaz.

Fakat ad soyad yerine sadece örnek veriyorum ali@icloud.com olarak kişisel yani google vs. gibi firmalarda hemde telefonlar üniversite kayıtları gibi yerlerde kullanmayı sonrasında ise hosting aracılığıyla webmail örneğin @tbmm.gov.tr gibi.

Ne diyorsunuz alisoyad@icloud.com mu yapayım ali@icloud.com mu?
ali@icloud.com başkası almıştır zaten. Ayrıca icloud veya diğer ücretsiz mail sağlayıcıları bu tür profesyonel işler için kullanılmamalı diye düşünüyorum.

Teşekkürler bilgileriniz için, evet bunları biliyorum nick zaten kullanılmaz.

Fakat ad soyad yerine sadece örnek veriyorum ali@icloud.com olarak kişisel yani google vs. gibi firmalarda hemde telefonlar üniversite kayıtları gibi yerlerde kullanmayı sonrasında ise hosting aracılığıyla webmail örneğin @tbmm.gov.tr gibi.

Ne diyorsunuz alisoyad@icloud.com mu yapayım ali@icloud.com mu?
ilk başta outlook kullan icloud'u boşver . telefon değişti es kaza ne olacak ömür boyu apple telefonlarına bağımlı kalmak zorunda bırakma kendini .

adsoyad olsun, eğer yoksa

ad.soyad
ad_soyad
ad-soyad

bunlar da başkaları tarafından alınmışsa sonuna 1-2-3-4-5-6 koymaktan başka çare yok yani .

ali@icloud.com başkası almıştır zaten. Ayrıca icloud veya diğer ücretsiz mail sağlayıcıları bu tür profesyonel işler için kullanılmamalı diye düşünüyorum.
Yok benim adım olan sanırsam boşta, bu işler için değil de mesela bir hosting'e kayıt olurken illa kendi mailini gireceksin veya bir yere sosyal hayat için de geçerli bu.

İleri de hukuk hayalim olduğu için bu kadar takıyorum, soyad zorunluluk tescil eder mi? Ne yapmamı önerirsin.

adsoyad olsun, eğer yoksa

ad.soyad
ad_soyad
ad-soyad

bunlar da başkaları tarafından alınmışsa sonuna 1-2-3-4-5-6 koymaktan başka çare yok yani .
Ad soyad olanların hepsi küçükken velim tarafından açılmış şu anda kullanıyorum hepsini ben 3 yaşındayken gmail örneğin, sorun yaratıyor mu bu tip durumlar?

Yok benim adım olan sanırsam boşta, bu işler için değil de mesela bir Hosting'e kayıt olurken illa kendi mailini gireceksin veya bir yere sosyal hayat için de geçerli bu.

İleri de hukuk hayalim olduğu için bu kadar takıyorum, soyad zorunluluk tescil eder mi? Ne yapmamı önerirsin.

Ad soyad olanların hepsi küçükken velim tarafından açılmış şu anda kullanıyorum hepsini ben 3 yaşındayken Gmail örneğin, sorun yaratıyor mu bu tip durumlar?

Outlook'a geç yani. iCloud'u Apple'ı bıraktığında nasıl kullanacaksın? Ama Outlook her yere kurulabiliyor. Önemli olan diğer kısım da bu.

Yok benim adım olan sanırsam boşta, bu işler için değil de mesela bir hosting'e kayıt olurken illa kendi mailini gireceksin veya bir yere sosyal hayat için de geçerli bu.
Bunun için başta verdiğim örneği düşünün. 2 adet mailim var. Biri oyunlar ve günlük kullanım için. Biri de geliştirme vb. ciddi işlerde kayıt vb. gibi işlerde. Ayrıca ali@icloud.com'un boşta olma gibi bir durumun mümkün olmayacağını düşünüyorum.

Ad soyad olanların hepsi küçükken velim tarafından açılmış şu anda kullanıyorum hepsini ben 3 yaşındayken gmail örneğin, sorun yaratıyor mu bu tip durumlar?
Hayır hiçbir sorun yaratmaz. Yani böyle bir zorunluluk yok. Sadece profesyonellikte işler gmail, hotmail, outlook, yahoo, icloud vb. şeylerle olmayacağını söylemek isterim. Domain ve en azından basit cv veya blog tarzı sitenizin olması, sizin için iyi olur.
Eğer şirket değilde firma kurmayı düşünüyorsanız sizin için en iyi seçenek:
contact@isimsoyisim.com olacaktır. Yani domain olarak isimsoyisim.com tercih etmenizi öneririm. Ama bir şirket ise:
isimsoyisim@şirketadı.com öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı