Tüm Freesync Monitörlerde G-Sync Açılır mı ?

Guest8080

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar birkaç tane başlık gördüm bu konu ile ilgili ama tam olarak kafamdaki sorunun cevabını alabilmiş değilim. Herhangi bir marka 'FreeSync' monitör alsam, NVIDIA ekran kartımda G-Sync özelliğini aktif edebilir miyim? Eğer cevap hayır ise NVIDIA ekran kartımda G-Sync açabileceğim 144 Hz uygun fiyatlı bir monitör önerebilir misiniz? (Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, bazı monitörler açabiliyor. Nvidia tarafından verilen bir liste var. O listedeki monitörler Fressync ile G-Sync'i hatasız olarak çalıştırabilen monitörler. Monitörünüz o listede yoksa da çalışabilir ki çalışıyor zaten ama bazen sorunlar çıkabilir deniliyor. Ben XG2402 monitörümle G-Sync açabiliyorum mesela sorunsuz şekilde monitörüm listede olmamasına rağmen.

Arkadaşlar sonuç olarak 2 model arasında kaldım Aoc 24" C24G1 ve Msi optix mag241c
bu monitörlerden birini tercih edersem g-sync aktif edebilir miyim ? özellikle msi parlaklık değeri olarak daha yüksek ve görünüm olarak daha güzel

Aoc 24

@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı