Gök Doğan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar dün Steam hesabım askıya alındı, Instagram hesabım silindi, Discord hesabımdan herkese mesaj atıldı, Roblox'ta 20 dolar değerinde itemlerim çalındı, bilgisayarı sıfırlamama rağmen oluyor, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar dün Steam hesabım askıya alındı, Instagram hesabım silindi, Discord hesabımdan herkese mesaj atıldı, Roblox'ta 20 dolar değerinde itemlerim çalındı, bilgisayarı sıfırlamama rağmen oluyor, ne yapmalıyım?
8 883443 Picopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 883 Çözümler 7 12 Nisan 2025 #11 Gök Doğan dedi: Hocam Windows 11 kursam düzelir mi şu an Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... OS değiştirmenle çözülmeyecek. Format atacaksın, BIOS'unu sıfırla. Başka çözüm bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Gök Doğan dedi: Hocam Windows 11 kursam düzelir mi şu an Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... OS değiştirmenle çözülmeyecek. Format atacaksın, BIOS'unu sıfırla. Başka çözüm bilmiyorum.
KS KS Gök Doğan Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #12 ifa dedi: OS değiştirmenle çözülmeyecek. Format atacaksın, BIOS'unu sıfırla. Başka çözüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS nasıl sıfırlarım? Artı 0 Eksi
ifa dedi: OS değiştirmenle çözülmeyecek. Format atacaksın, BIOS'unu sıfırla. Başka çözüm bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... BIOS nasıl sıfırlarım?