Tüm hesaplardan kendi kendine çıkış yapıldı

Calpy

Decapat
Az önce uyandım ve WhatsApp'a girdigimde tüm maile kayıtlı numaralarımın kaybolduğunu gördüm. Sonra YouTube'a Twitter'a ve Reddit'e baktim ve tüm hesaplarimdan çıkış yapılmıştı. Samsung Account'tan da çıkış yapıldığını fark ettim Samsung Account'uma geri girdim ve ana hesaplarım geri geldi fakat yan hesaplarim öbür maillerim hepsi kayboldu. Şifrelerini hatırladıklarımı geri getireceğim fakat bunun sebebi ne? Saat 2'de yattım 11'de kalktım ve böyle bir şeyle karşı karşıyayım, çok sinirliyim. Sebebi ne olabilir sizce?

Son düzenleme:
Zamanında Minecraft/Cra[ftrise oynadın mı? Oynadıysan orada da aynı şifreyi mi kullandın?

Google hesabından/hesaplarından güvenlik sekmesinde Dark web analiz gibi bir sekme olacak oradan bütün bilgilerini araştırmaya aç ve araştırmasını iste.

Dark webe yapılan sızıntılara baktım en son 2024 te bir sızıntı gösteriyor yakın tarihte yok. Craf}rise oynamadım oynamamış olmam lazım. Ama hesap açtıysam hatırlamıyorum. Bir güvenlik problemi olsa şifrelerimde bir değişiklik olmaz mıydı? Hesap yönetiminden kontrol ettiğim kadarıyla bir problem gözükmüyor hesap etkinliklerinde de bir şey yok yakın zamanda olan bir şeye rastlamadım.

Craft@+Rise zamanında bütün kullanıcıların verilerini sızdırdı hackerlar direkt PowerPoint sunumu gibi veritabanlarına dağıtmış. Senin yaşadığın durumu bende yaşadım yaklaşık 1 sene öncesine kadar. O zaman gördüm veri sızıntısı olaylarını. Attığın linkten aklına gelen veya yoğun olarak kullandığın şifreleri kontrol et. Bendeki rekor 8281 tespit.

Yakı tarihte olmaması bir şeyi değiştirmiyor maalesef. Bendeki sızıntılar 2023 gösteriyor 1 sene sonra yaşadım aynı sorunu.

Burda hesaplarımda aktif kullandığım şifrelere baktım sızma gözükmüyor.

Son düzenleme:
Boşuna demiyoruz şifre yöneticisi kullanın ve her hesabınızın şifresi farklı olsun en az 16 karakter olsun diye. Şifreni bulan birisi diğer hesaplarını deneyerek çalmış.

Boşuna demiyoruz şifre yöneticisi kullanın ve her hesabınızın şifresi farklı olsun en az 16 karakter olsun diye. Şifreni bulan birisi diğer hesaplarını deneyerek çalmış.
Hesap aktivitelerinde başka bir hesap girişi vesayre gözükmüyor ki ben de senin düşündüğün gibi düşündüm fakat yabancı bir şeye rastlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…