Tüm hesaplarım çalındı

Hocam karakola tekrardan gitmeni öneririm. Savcılığa suç duyurusunda bulun ve CİMER'e yaz. Çalınan hesapları geri çekebiliyor musun bir bak derim. Çoğu zaman bir süre eski iletişim bilgilerinden destek sunmaya devam eder mail servisleri. Emniyette tanıdık varsa durumu anlat .

Şikayet edin şahısı fazla ileri gitmiş ceza alması gerekiyor.
Nijerya, Amerika gibi yerlerden giriş yapıp kendi e postamı bile değiştirmiş ben bile giriş yapamıyorum. Nereye başvuralım ?

Umarım çözüm olur tekrardan gideceğim.

@SLIMSHADYX VPN kullanılmış olabilir bu adresler yanıltıcıdır çok muhtemel. Siber suçlarda tanıdığınız olması lazım benim de şu an bekleyen dosyam var. 3 ay oldu geri dönüş olmadı.

Sorun bir tek benim olsa neyse hem annemin hem benim üstüne kardeşimin bütün e mail, spotify gibi hesapları gitti.

O illegal işlerin döndüğü sunucuda takıldıysanız böyle şeylerin olması normal. Şikayet edin şahsı, bunu yapan ihbar da yollar. Gerçi şimdi bunları 10 yaşındakiler dahi yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…