Tüm hesaplarım çalındı

Çok ilginç gerçekten. Umarım siber suçlar, savcılık artık her kim ilgileniyorsa bulur.
İnşallah hocam. Emeğiniz için tekrardan çok teşekkürler.

GELİŞME : Kısa zaman önce siber suçlardan ifademin alınması için çağırıldım. Belli birkaç soru sordular o kadar. Bende kendisine sordum, Bu şahıslar yakalanır mı ? Yakalanırsa hangi cezaya çarptırılırlar dedim. Bulamama durmumuz var, Şayet yakalanırsa herhangi bir ceza alacaklarını ben zannetmiyorum dedi. Belkı çok ufaktan (Özel hayatla ilgili birşey söylemişti) alırsa ondan alabilir dedi. Oda ufak birşey dedi. Maalesef gelişme böyle.

Son düzenleme:
Sizin kadar olmasa da aynı şeyleri yaşıyorum son aylarda Epic, Steam, Ubisoft vb. Brawl Stars hesabım bile çalınmış şaka gibi bilgisayarımda bir virüs olmadığına eminim şifre yenileme maili geliyor ama bana bildirim bile düşmüyor adamlar her şeyi kontrol ediyor mail üstünden daha bugün yine aynı şeyler aldım bazı hesaplarımı hala Steam ve Riot için uğraşıyorum telefonuda PC'yide yine formatlicam hatta yeni numara ve maile geçeceğim hesapların bazılarını taşıyıp bıktım vallahi.

Sizin kadar olmasa da aynı şeyleri yaşıyorum son aylarda Epic, Steam, Ubisoft vb. Brawl Stars hesabım bile çalınmış şaka gibi bilgisayarımda bir virüs olmadığına eminim şifre yenileme maili geliyor ama bana bildirim bile düşmüyor adamlar her şeyi kontrol ediyor mail üstünden daha bugün yine aynı şeyler aldım bazı hesaplarımı hala Steam ve Riot için uğraşıyorum telefonuda PC'yide yine formatlicam hatta yeni numara ve maile geçeceğim hesapların bazılarını taşıyıp bıktım vallahi.

Detaylı bir araştırma sonunda bilgisayarımda iki tane trojan buldum nereden geldi bilmiyorum.

Son düzenleme:
İnşallah hocam. Emeğiniz için tekrardan çok teşekkürler.

Gelişme: Kısa zaman önce siber suçlardan ifademin alınması için çağırıldım. Belli birkaç soru sordular o kadar. Bende kendisine sordum, bu şahıslar yakalanır mı? Yakalanırsa hangi cezaya çarptırılırlar dedim. Bulamama durmumuz var, şayet yakalanırsa herhangi bir ceza alacaklarını ben zannetmiyorum dedi. Belki çok ufaktan (özel hayatla ilgili bir şey söylemişti) alırsa ondan alabilir dedi. Oda ufak bir şey dedi. Maalesef gelişme böyle.

Son durum nedir?

Halen devam ediyor mu?
Mail hesabımı kapattım, Facebook hesabımı gözden çıktım artık. Gerisini bilmiyorum devam ediyor mu etmiyor mu. Maalesef durumlar böyle.

Evet, sonunda bakanliktan haber geldi. Bu kisi Ayrica beni tehdit etmesinden dolayi( baska konumda mevcut) uzerine ekleyip yaptigim sikayetin sonucu geldi. Artik ne kadar rezil bir hayat yasadigimizi, adalet diye birseyin kesinlikle olmadigini anlamis bulunuyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı