SLIMSHADYX
Hectopat
Yani kısmen evet.Ona da giriş yapmayı denemiştir. Geri aldığınız tüm hesaplar uzun süredir sizde mi?
Yani kısmen evet.Ona da giriş yapmayı denemiştir. Geri aldığınız tüm hesaplar uzun süredir sizde mi?
Muhtemelen geri alamayacaktır. Hesapları geçici olarak dondurursanız belki silindiğini sanıp giriş denemesi yapmayı bırakabilir. Her uygulamada bu özellik var mı bilmiyorum.Yani kısmen evet.
Maalesef hocam dondurduğumda kişi daha rahat alıyor. Bunu biraz geç fark ettim.Muhtemelen geri alamayacaktır. Hesapları geçici olarak dondurursanız belki silindiğini sanıp giriş denemesi yapmayı bırakabilir. Her uygulamada bu özellik var mı bilmiyorum.
Çok ilginç gerçekten. Umarım siber suçlar, savcılık artık her kim ilgileniyorsa bulur.Maalesef hocam dondurduğumda kişi daha rahat alıyor. Bunu biraz geç fark ettim.
İnşallah hocam. Emeğiniz için tekrardan çok teşekkürler.Çok ilginç gerçekten. Umarım siber suçlar, savcılık artık her kim ilgileniyorsa bulur.
Sizin kadar olmasa da aynı şeyleri yaşıyorum son aylarda Epic, Steam, Ubisoft vb. Brawl Stars hesabım bile çalınmış şaka gibi bilgisayarımda bir virüs olmadığına eminim şifre yenileme maili geliyor ama bana bildirim bile düşmüyor adamlar her şeyi kontrol ediyor mail üstünden daha bugün yine aynı şeyler aldım bazı hesaplarımı hala Steam ve Riot için uğraşıyorum telefonuda PC'yide yine formatlicam hatta yeni numara ve maile geçeceğim hesapların bazılarını taşıyıp bıktım vallahi.
İnşallah hocam. Emeğiniz için tekrardan çok teşekkürler.
Gelişme: Kısa zaman önce siber suçlardan ifademin alınması için çağırıldım. Belli birkaç soru sordular o kadar. Bende kendisine sordum, bu şahıslar yakalanır mı? Yakalanırsa hangi cezaya çarptırılırlar dedim. Bulamama durmumuz var, şayet yakalanırsa herhangi bir ceza alacaklarını ben zannetmiyorum dedi. Belki çok ufaktan (özel hayatla ilgili bir şey söylemişti) alırsa ondan alabilir dedi. Oda ufak bir şey dedi. Maalesef gelişme böyle.
Son durum yazdığım mesajdaki gibidir halen, hiçbir haber yokSon durum nedir?
Son durum yazdığım mesajdaki gibidir halen, hiçbir haber yok.
Mail hesabımı kapattım, Facebook hesabımı gözden çıktım artık. Gerisini bilmiyorum devam ediyor mu etmiyor mu. Maalesef durumlar böyle.Halen devam ediyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.