Tüm hesaplarım çalındı

Ağzınıza sağlık. Artık bu iş biraz çığırından çıktı. Kişinin numarasını bir uygulama üzerinden arattığımda profil resmine satanizm ile ilgili bebek kesen resimler var. 44 adet etiketi var. Yurt dışı numarası olduğu için göstermedi ama bu kişi uzun zamandır yapıyor diye düşünüyorum.

Önemli olan e-Devlet gibi kritik servisleri koruman diğerleri bir şekilde halledilir. Üzerinize şirket filan açmasınslar. e-Devlet ayarını yapmayı unutmayın annen ve kendinin.

Acaba e-Devlet'te nasıl bir ayar yapabiliriz? Annem uğraşmamak için telefon numaramızı bile değiştirdi, yeni mail açtık ama bunları da buldu.

Hocam cihazlarınızda virüs varsa yeni mail açmanız bir anlam ifade etmiyor.

Ya olacak iş değil ya. Uğraştığım şey ne kadar kötü şikayet etsem uğraşan yok etmesem bilgilerim çalınıyor.

Ya olacak iş değil ya. Uğraştığım şey ne kadar kötü şikayet etsem uğraşan yok etmesem bilgilerim çalınıyor.

Hocam ilk önce CİMER'e verin bu arkadaşları sonra ise Malwarebytes ile anneniz vb tüm aile üyelerinin cihazını taramadan geçirin.

Hocam cihazlarınızda virüs varsa yeni mail açmanız bir anlam ifade etmiyor.

Hocam anlamıyorum nasıl olmuş olabilir tüm ailenin maillerini çalmak hiç kolay bir iş değil bence bu arkadaşlar hem panelciler hem de bence bu arkadaşların ağında dolaşan bir zararlı var.

Son olarak belki ortada bir yanlış anlaşılma olabilir, önceki konunuzdan ve bu açtığınız konudan anladığım kadarıyla karşı taraf ile sağlıklı bir iletişim kuramamışsınız. Belki doğru bir iletişim kurulmuş olsaydı aslında karşı tarafın gerçekte ne istediği, ne yaşandığı anlaşılabilirdi. Siz kötü bir şey yapmadığınıza gerçekten eminseniz ve karşı taraf söylenilenleri anlayabilecek kapasitede birisi ise sizi anlayacaktır ve belki sorun kökünden çözülebilirdi. Bazı sorunları resmiyette bile çözemiyorsunuz her zaman, aklınızda bulundurun dediğimi, benim deneyimlerim doğrultusunda bu ihtimal de var. "Yanlış anlaşılma." olabiliyor.

Hocam arkadaşın kullandığı cihazları ve durumları bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz. Pek çok farklı senaryo var çevresinde bu işlerden anlayan birilerinden yardım alsa daha sağlıklı olabilir.

Hocam arkadaşın kullandığı cihazları ve durumları bilmediğimiz için yorum yapamıyoruz. Pek çok farklı senaryo var çevresinde bu işlerden anlayan birilerinden yardım alsa daha sağlıklı olabilir.

Evet öyle. Benim korktuğum bulunamaz diye. Şikayet etsem "uğraşsalar" bulabilirler mi acaba?

Dostum hiçbir siteye falan mail T.C. Vb şeylerini verdinizmi bu süre içinde.

Hayır vermedim. Kardeşim Roblox oynuyor galiba orada birkaç kişi ile atıştı. Benim Discord hesabımı kullanıyordu. Tek bilgisayar o yüzden. Sonra önceki konuda anlattığım olay yaşandı. İyilik ile sorduk tanımıyorum dedi. Kişi annemi tanjiro anne diye kaydetmiş. Beni de annemin ismi 2 diye.

Son derece dürüst olacağım bulunmama ihtimali var. Her şeyi formatlayıp kurtarabildiğinizi kurtarmaya bakın. Modem şifrenizi ve elinizde olan bütün parolaları değiştirin maillerden başlayarak.

Öbür hesabıma girmeyi başardığımda ise Riot Games hesabımdan tutun, indirme sitesi olan mega ya olan oturumlarıma kadar çalınmış. Yeni fark etttim. Şu anda CİMER'e yazı yazıyorum.

Arkadaşalar hızlı cevap verme imkanınız varsa CİMER'de hangi kuruma şikayet edeyim?

O illegal işlerin döndüğü sunucuda takıldıysanız böyle şeylerin olması normal. Şikayet edin şahsı, bunu yapan ihbar da yollar. Gerçi şimdi bunları 10 yaşındakiler dahi yapabiliyor.

Yeni gördüm mesajınızı. Hiç alakam yoktur normal sunucularla bile. 8 adet arkadaşım var Discord'da sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…