Tüm hesaplarım çalındı

Biraz abarttım 5 değil de 3 yıldan bir 10 yıla kadar hapis yiyebilirler veya çok yüksek meblada para cezası ama para cezası ile kurtulamayacaklarını düşünüyorum ben bu arkadaşların bence 3 yıldan 10 yıla kadar hapis yiyebilirler ayrıca size bunları yapabilecek kadar profesyonel birinin bence başka vukaatları da vardır.

Telefon konuşması dışında çalınan hesaplarımın e postasının değiştirildiğine dair mailimde belli başlı dosyalar var.
+Panel kullanıyor.

Hocam bence zaten bu arkadaşlar aranıyordur bunları yapmak öyle tek bir kişiye yapmakla olacak bir iş değil önceden birine bunları uygulayıp biliyorlardır büyük ihtimal ve sizin gibi birkaç kişi daha şikayetci olmuşsa bu arkadaşlar fena bir hapis cezası alır gibime geliyor bana.

Hocam bana da öyle geliyor ne yalan söyleyim. Kişinin 44 adet etiketi var getcontact uygulamasında. Şunlara bakar mısınız?

Aradaki resim kişinin pp si. Öbür numaranınki de böyle bir şey.
Eyvah arada kaynamış xD e postam sağlık olsun.

Bu da birkaç saat içindeki denemeleri.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-12-07-21-42-06-62_45e686c594768066ad9911d54d96f72b.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 99
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam bu arkadaş şizofren herhalde her zaman VPN açarak yakalanamayacağını sanıyor panelci velet bir de psikopat 1000 kez denemiş girmeyi.

Hocam bu arada böyle mailler geliyorsa hesabı alabilirdiniz aslında alamadınız mı halen.

Hocam benden size söylemesi bu çocuk bu hesapları çalarsa kötü şeyler yapabilir bence siz direk karakola gidin hayır anlamıyorum ki niye böyle bir şey yapar büyük psikopat bu.

Açıkçası denemedim oradaki linkten. İlk başta inandiricı gelmedi bir tuzak olabilir diye düşünmüştüm o yüzden tıklamadım. Kendi sitelerinden daha denemedim maalesef maill hesabımı kurtarana dek.

Hocam benden size söylemesi bu çocuk bu hesapları çalarsa kötü şeyler yapabilir bence siz direk karakola gidin hayır anlamıyorum ki niye böyle bir şey yapar büyük psikopat bu.
Keşke bende anlasam işin garibi bu kişiyi ne tanıyorum ne ismini duydum kimse ile kavga etmem sanalda olsa dahi. Beni başka birisi ile karıştırmış gibi duruyor. Ama artık kararım kesin yarın Cumhuriyet başsavcılığına gideceğim.

Hocam bu tek kişi olamaz bence bunlar grup bu arada siz her cihazınıza bir antivirüs programı kurun ne olur ne olmaz.

Kaspersky kullanıyorum daha bir şey bulduğunu görmedim.

Bu.

Açıkçası denemedim oradaki linkten. İlk başta inandiricı gelmedi bir tuzak olabilir diye düşünmüştüm o yüzden tıklamadım. Kendi sitelerinden daha denemedim maalesef maill hesabımı kurtarana dek.

Arada hocam bu getcontact etiketleri ne adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…