Tüm hesaplarıma giriş yapılıyor ve engel olamıyorum

Berke Solar

Megapat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Dün Assetto Corsa'ya mod kurmaya çalışırken bir virüse bulaştım :( Instagram'da saçma sapan yerleri takip etmiş göründüm, YouTube hesaplarımda bir sürü spam video paylaşıldı, Discord hesabımdan herkese spam mesaj gönderildi ve son olarak bugün Steam'e girdiğimde pazardaki eşyalarımla oynandı. Guard olmasına rağmen bu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum. Antivirüs ile her şeyi temizledim, şifrelerimi değiştirdim. Başka ne yapabilirim? 2'li doğrulamaya rağmen nasıl bunlar mümkün olabiliyor?

1645539625912.png

Dün Assetto Corsa'ya mod kurmaya çalışırken bir virüse bulaştım :( Instagram'da saçma sapan yerleri takip etmiş göründüm, YouTube hesaplarımda bir sürü spam video paylaşıldı, Discord hesabımdan herkese spam mesaj gönderildi ve son olarak bugün Steam'e girdiğimde pazardaki eşyalarımla oynandı. Guard olmasına rağmen bu nasıl mümkün oluyor bilmiyorum. Antivirüs ile her şeyi temizledim, şifrelerimi değiştirdim. Başka ne yapabilirim? 2'li doğrulamaya rağmen nasıl bunlar mümkün olabiliyor?

Eki Görüntüle 1312863

Çok geçmiş olsun efendim.

Bilgisayarınıza bir kere girdikten sonra her şeyinizi almışlar birazcık toparlaması zor. Steam API key var mı kontrol edin. Eğer varsa silin direkt. Şifrelerinizi ve E-Mail şifrenizi değiştirin. 2 faktörlü doğrulamaları telefon numaranıza bağlayın. Başka yapılacak bir şey yok.

Api yok kontrol ettim. Tüm şifreleri değiştirdim, çaresizce bekliyorum :(
Steam pazarımda 1000'i geçik item vardı tamamı envanterime geldi ve bazıları guarda rağmen düşük fiyattan satıldı. Keşke direk F1 oyununu alsaydım of of

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı