Tüm Hesaplarımı Tekte Nasıl Silebilirim?

EvrimLaden

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selam, bundan 1-2 gün önce e-postama bir mail almıştım ve bununla ilgili bir konu açmıştım, çok şükür o olay bitti. Fakat benim içim hala rahat değil, bana öncesindede 1 2 defa +18 reklamlar gelmişti(onlar geleli 4 5 ay oldu). Ben artık böyle sorunlar yaşamamak için sosyal medyayı bırakma kararı aldım, ama o kadar çok sitede üyeliğim var ki ben bile bilmiyorum. Bütün bu üyeliklerden çıkmamın yolu nedir? Ayrıca çaresi e-posta adresimi silmekse bile buna razıyım, yeter ki kökten bir çözüm olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendinizi, gelen saçma sapan bir mail için bu kadar kasmayın bence hocam. Size de yazık.

Saçma mesajlar geliyorsa yeni bir e posta açabilirsin. Girdiğin sitelerden de kaynaklı olabilir mi?

Banada geliyor aman açma onlar hack

+1 O kadar çok sitede üyeliğim var ki ben bile bilmiyorum. Bütün bu üyeliklerden çıkmamın yolu nedir? Aynı şekilde bende katılıyorum bir yol ve yöntem var mıdır ? farklı mailler, farklı nickler, unutulmuş şifreler, e-postalar var.

maili silmek unuttum diyorsun ya sil gitsin önemli şey yoksa

maili silmek unuttum diyorsun ya sil gitsin önemli şey yoksa
Ben silmek istiyorumda sildikten sonra o E-posta ile açtığım hesaplar kalırmı diye endişe ediyorum sadece

Banada geliyor aman açma onlar hack
Evet zaten hiç açmadım riske girmemek için

Saçma mesajlar geliyorsa yeni bir e posta açabilirsin. Girdiğin sitelerden de kaynaklı olabilir mi?
Yani öyle mesajların gelebileceği bir siteye, reklama vs. hiç girmedim. Benim düşüncemce e-postamın gözüktüğü bir siteden epostamı bulup bu reklamları gönderdiler. Bende bu yüzden bu işi kökten çözmek istiyorum
.
.
.
.
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim, galiba tek çözüm e-postayı silmem olacak, muhtemelen tek hesap açacağım site technopat olur. İyi günler,
Çözümü buldum Deseat.me adlı siteye girip e-posta hesabını ilişkilendirince bütün e-posta hesaplarından kurtuluyorsun, hatta kalmasını istediğin üyeliklerini bile seçebiliyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…