Tüm Hesaplarımı Tekte Nasıl Silebilirim?

EvrimLaden

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selam, bundan 1-2 gün önce e-postama bir mail almıştım ve bununla ilgili bir konu açmıştım, çok şükür o olay bitti. Fakat benim içim hala rahat değil, bana öncesindede 1 2 defa +18 reklamlar gelmişti(onlar geleli 4 5 ay oldu). Ben artık böyle sorunlar yaşamamak için sosyal medyayı bırakma kararı aldım, ama o kadar çok sitede üyeliğim var ki ben bile bilmiyorum. Bütün bu üyeliklerden çıkmamın yolu nedir? Ayrıca çaresi e-posta adresimi silmekse bile buna razıyım, yeter ki kökten bir çözüm olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle selam, bundan 1-2 gün önce e-postama bir mail almıştım ve bununla ilgili bir konu açmıştım, çok şükür o olay bitti. Fakat benim içim hala rahat değil, bana öncesindede 1 2 defa +18 reklamlar gelmişti(onlar geleli 4 5 ay oldu). Ben artık böyle sorunlar yaşamamak için sosyal medyayı bırakma kararı aldım, ama o kadar çok sitede üyeliğim var ki ben bile bilmiyorum. Bütün bu üyeliklerden çıkmamın yolu nedir? Ayrıca çaresi e-posta adresimi silmekse bile buna razıyım, yeter ki kökten bir çözüm olsun.
Kendinizi, gelen saçma sapan bir mail için bu kadar kasmayın bence hocam. Size de yazık.

Saçma mesajlar geliyorsa yeni bir e posta açabilirsin. Girdiğin sitelerden de kaynaklı olabilir mi?

Banada geliyor aman açma onlar hack

maili silmek unuttum diyorsun ya sil gitsin önemli şey yoksa
Ben silmek istiyorumda sildikten sonra o E-posta ile açtığım hesaplar kalırmı diye endişe ediyorum sadece

Banada geliyor aman açma onlar hack
Evet zaten hiç açmadım riske girmemek için

Saçma mesajlar geliyorsa yeni bir e posta açabilirsin. Girdiğin sitelerden de kaynaklı olabilir mi?
Yani öyle mesajların gelebileceği bir siteye, reklama vs. hiç girmedim. Benim düşüncemce e-postamın gözüktüğü bir siteden epostamı bulup bu reklamları gönderdiler. Bende bu yüzden bu işi kökten çözmek istiyorum
.
.
.
.
Arkadaşlar mesajlarınız için teşekkür ederim, galiba tek çözüm e-postayı silmem olacak, muhtemelen tek hesap açacağım site technopat olur. İyi günler,
+1 O kadar çok sitede üyeliğim var ki ben bile bilmiyorum. Bütün bu üyeliklerden çıkmamın yolu nedir? Aynı şekilde bende katılıyorum bir yol ve yöntem var mıdır ? farklı mailler, farklı nickler, unutulmuş şifreler, e-postalar var.
Çözümü buldum Deseat.me adlı siteye girip e-posta hesabını ilişkilendirince bütün e-posta hesaplarından kurtuluyorsun, hatta kalmasını istediğin üyeliklerini bile seçebiliyorsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı