Tüm odaya ambilight sistemi yapmak

farEX

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yukarıdaki linkteki gibi odama bu sistemden yapmak istiyordum ancak o adamın kullandığı sistem yurt dışında satılıyor ve çok pahalı. Bu sistemin benzerinin mesela en azından monitör arkası ışıkları ve tavandaki lambayı PC'ye senkronize edebileceğim bir sistem kendim yapabilir miyim nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kac para yurt dışında? Burada da cok ucuz olmaz. 1000 2000 filandi galiba monitor arkasi LED + kutu. Kendin yapacaksan da monitor arkasi icin, LED + Arduino lazim.
Razer Chroma uyumlu aydinlatmalara da bakabilirsin.

Kac para yurt dışında? Burada da cok ucuz olmaz. 1000 2000 filandi galiba monitor arkasi LED + kutu. Kendin yapacaksan da monitor arkasi icin, LED + Arduino lazim.
Razer Chroma uyumlu aydinlatmalara da bakabilirsin.
Hocam yurt dışında en ucuz versiyonu 150 dolar ve Türkiye'ye teslimat var mi bilmiyorum. Sadece monitör arkasına hazir ambilight kiti alarak yaparım ama benim için asıl mesele tavana veya herhangi bir yere bağladığım ampulleri veya ledleri nasıl videodaki gibi uyumlu hale getirebilirim. Yani aklıma gelen yöntem Arduino kullanmak ama nasıl kullanırım ekrani nasil rgb ledlere ampullere uyumlu hale getirebilirim

Hocam yurt dışında en ucuz versiyonu 150 dolar ve Türkiye'ye teslimat var mi bilmiyorum. Sadece monitör arkasına hazir ambilight kiti alarak yaparım ama benim için asıl mesele tavana veya herhangi bir yere bağladığım ampulleri veya LED'leri nasıl videodaki gibi uyumlu hale getirebilirim. Yani aklıma gelen yöntem Arduino kullanmak ama nasıl kullanırım ekrani nasıl RGB LED'lere ampullere uyumlu hale getirebilirim

Yeelight Yeni Nesil Akıllı Aydınlatma Sistemleri
Bunlarin urunlerini incelesene bir, Razer ile uyumlu. Arduino ile de yaparsin da Razer ile oluyorsa cerez, bagla, ayarlardan ambilight AC gec.

Dosya Ekleri

• 1753858699130.png
    1753858699130.png
    676,6 KB · Görüntüleme: 14

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı