Ben oyun oynarken fpsm yükselsin diye ayarlarımı dşüğe çekiyorum ama halen aynı FPS'yi alıyorum yüksek grafiklerdede oynasam aynı FPS'yi alıyorum düşük grafiklerdede oynasam aynı FPS'yi alıyorum FPS sınırlayıcı kapalı olduğu halde bu yüksek ayarlardada düşük ayarlardada farklı FPS nasıl alacağım.
Sistem.
Ekran kartı = MSI GeForce GTX 1660.
İşlemci = AMD Ryzen 5 3500.
RAM = 16 GB.
SSD = 500 GB.
Ben oyun oynarken fpsm yükselsin diye ayarlarımı dşüğe çekiyorum ama halen aynı FPS'yi alıyorum yüksek grafiklerdede oynasam aynı FPS'yi alıyorum düşük grafiklerdede oynasam aynı FPS'yi alıyorum FPS sınırlayıcı kapalı olduğu halde bu yüksek ayarlardada düşük ayarlardada farklı FPS nasıl alacağım.
Sistem.
Ekran kartı = MSI GeForce GTX 1660.
İşlemci = AMD Ryzen 5 3500.
RAM = 16 GB.
SSD = 500 GB.
Masaüstünde sağ tık > Görüntü Ayarları > En altta gelişmiş görüntü ayarları > Yenileme hızı oradan yükseltebilirsin. Eğer bu da olmazsa @Glank 'ın söylediği gibi V-Sync'ten kaynaklı olabilir.
Masaüstünde sağ tık > görüntü ayarları > en altta gelişmiş görüntü ayarları > yenileme hızı oradan yükseltebilirsin. Eğer bu da olmazsa @Glank'ın söylediği gibi V-Sync'ten kaynaklı olabilir.
Hangi oyunda kaç FPS alıyorsunuz söyler misiniz? Mesela 60 FPS sabit mi alıyorsunuz? Bütün oyunlarda mı böyle? Ayarları değiştirdiğinizde 50-60 arası falan mı oluyor yoksa hep sabit bir değer mi alıyorsunuz? Biraz yardımcı olursanız biz de yardımcı olalım.