Tüm programları tek bir programdan açmak mümkün mü?

O zaman ben tam olarak ne istediğini anlamadım ya da istediğin şekilde bir uygulama bilmiyorum 🤷🏼‍♂️
hocam steam gibi bir uygulama ama ben oraya kendi programımı atıcağım ve oradan istediğim zaman başlatacağım.

Bu sayede masaüstüm bomboş olacak görev çubuğumda sadece o uygulama olacak ve bende güzel bir masaüstüne sahip olacağım.

hocam steam gibi bir uygulama ama ben oraya kendi programımı atıcağım ve oradan istediğim zaman başlatacağım.

Bu sayede masaüstüm bomboş olacak görev çubuğumda sadece o uygulama olacak ve bende güzel bir masaüstüne sahip olacağım.
Basitçe steamin kütüphane mekaniğine sahip bir program arıyorum

Basitçe steamin kütüphane mekaniğine sahip bir program arıyorum
Steam neden kullanmıyorsun?

Hocam Steam gibi bir uygulama ama ben oraya kendi programımı atacağım ve oradan istediğim zaman başlatacağım.

Basitçe Steam'in kütüphane mekaniğine sahip bir program arıyorum

Screenshot_2023-09-01-00-02-47-057_org.mozilla.firefox.jpg

Üstteki gibi mi? İsmi standalone stack miş ama eski bir yazılım sanırım. App Launcher veya App organizer for Windows gibi arama yapmak lazım daha fazla uygulama için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı