Rehber Tüm Windows hizmetlerinin anlamları

Tamam hocam sorun hizmetlerle alakalı değilmiş. İnternette varmış sorun.

Şu kısımda ki hiç bir ayara erişemiyorum. Tıkladığım ana ayarlar kapanıyor.

Hangi hizmet ile alakalı olabilir.

Hangi Windows sürümünde girebiliyordun üstat?

Windows 10.

Sistem geri yükleme noktan varsa o noktaya geri dönebilirsin ya da bunu indir tüm hizmetleri varsayılan değerlerine döndürecek.

Yok yani Windows 10 1909 gibi falan mı demek istedim. Çünkü aynı hizmetleri silince eski Windows 10'larda çalışıyor ama son 2-3 yeni sürümde çalışmıyor. Yani toplu hizmet siliyorum ben ama hangisi hangisi diye hiç test etmedim pek.

Son düzenleme:

Windows 10 22H2.

Hocam bilgisayarınızda açık ve calışan hixmetlerin resmini atar mısınız ya da listesini?

Şu an Windows 11 22H2 kullanıyorum ve sistem Windows 11 ile uyumlu olduğundan dolayı fazla bir hizmet kapatmama gerek kalmıyor. Yine de atabilirim isterseniz.

Şu an Windows 11 22H2 kullanıyorum ve sistem Windows 11 ile uyumlu olduğundan dolayı fazla bir hizmet kapatmama gerek kalmıyor. Yine de atabilirim isterseniz.

Hocam benim sistemde destekliyor ancak telemetrileri kapattım alışkanlık olmuş artık bir de sistem geri yüklemeyi kendi ayarindan kapattım kullanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…