Amacım telefondan YouTube'ye giren arkadaşımın sadece tek bir videoyu açabilmesi. Her videoya tıkladığında benim belirlediğim bir linke (videoya) gitsin istiyorum. Amam bunun sadece YouTube'de olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? Fikriniz var mı?
YouTube URL Link shortener
Bu siteden kısaltabilirsin
Gerçi sen kısaltma istemiyordun demi.
Şöyle yapabilirsin. watch?v= şu kısmı
v/ yada embed/ ile değiştirirsen video direk açılır. Başka videolar görünmez. Ayrıca youtube hesap açmanı istediği videolarıda bu yöntemle açabilirsin.
Amacım tüm internete bağlanan kişilerin internete linki yazdığında veya uygulamadan girdiğinde herhanngi bir videoya basıp o video yerine benim seçtiğim videonun oynaması.
Amacım tüm internete bağlanan kişilerin internete linki yazdığında veya uygulamadan girdiğinde herhanngi bir videoya basıp o video yerine benim seçtiğim videonun oynaması.
Şu lanet olası kardeşim bilgisayarımda tövbe şeyler açtı ve bunun yüzünden annemden azar işittim. Ben de onun açtığı şeyleri yüksek sesli bir şey ile değiştirip onun yüz ifadesini görmek istiyorum. Yani evdeki herkes video açınca benim istediğim videoma yönlendirilsin.
Konu eski olsa da belki birinin işine yarar diye yazıyorum; ortadaki adam tekniği denilen bir şey var ağa bağlı olan bir bilgisayar tüm internet gidiş geliş verilerini işleyip değiştirebiliyor ve çok kolay bir yöntem.