Tüm zamanların en iyi Windows'u hangisi?

Windows 8.1 çok yenilikçiydi bence. Aynı şekilde Windows 10 da. Windows 11'e gelirsek pek büyük bir getirisi olmadı. Fazla etkileyici değildi. Windows 7 de benim için çok büyük bir etki yaratmamıştı. Vista'ya çok benziyordu. Hata düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve görsel yenilik içeren güncelleme gibi görüyorum kendisini. Sonuca gelirsek şu an için en iyi olan sürüm Windows 10 gibi. Çoğu şey düzgün çalışıyor, hem de modern özelliklerin de çoğunluğunu içeriyor.
 
Windows 98 gibi sürümleri kullandım, uzun vadeli olarak ise Windows XP ve sonrasında gelen Vista hariç tüm Windows'ları en az 6-7 ay kullandım. Format attıktan sonra bilgisayarı herhangi bir sürücü yüklemeden kullanmana imkan sağladığı için kesinlikle Windows 10 derim. Eskiler bilir XP'ye bir format atardın sonra bir torba driver CD'si takar sürücü güncellerdin.
Kullanım tercihinde sıram ise 11, 10, XP SP3 🥰, 8 ve 8.1derim. Windows 7'yi hiçbir zaman sevemedim.
 
Bana göre de en sevdiğim Windows 7 ardından 11 gelir görsel güncelleme değil bana göre çünkü sorunsuz ve hızlı çalışıyor benim sistemimde 3 aydır. USB format kurulum öneririm ama yükseltmede yada yükseltmede format yapabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı