Türk Breaking Bad

Breaking Bad'in Türkiye versiyonu çekilecekmiş. Başrolde Walter White rolünü ise Erdal Beşikçioğlu üstlenecekmiş. Dizi Star TV'de gösterime girecekmiş.
Gerçekten şaşırtıcı bir haber, hiçbir özgün projemiz olmadığı gibi Breaking Bad'i de uyarlıyoruz..
Üşüyoruz Walter Reyiz!
Kaynak :Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi belli oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu özentilik bence kanımızda var. Osmanlı döneminde ressam heykeltraş vb. insanlar avrupaya giderek oradaki sanat eserlerinin taklitini yapıyor ve "bu bir sanattır" demişlerdi. Bir belgeselde görmüştüm.

Orijinalin o havasını tutturabilirlerse neden olmasın bence. Breaking bad, Walking Dead ve Game of Thrones gibi diğer ünlü dizilerin yanında biraz daha "diyalog dizisi" olarak kalıyor. Yani bizim Türk yapımcıların sevdiği gibi masrafsız olacağı anlamına geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Breaking Bad dizisini hiç izlemedim fakat diziyi olduğu gibi uyarla salar kötü olmaz diye düşünüyorum. Tabi içine bizim klasik Türk dizileri gibi bir şeyler koyarlarsa kötü olur :)

@igayin61 Bence kaçak sigara satacak ve sahte adı Hasan Berk olacak. Demedi demeyin.
Edit: Pinkman'ı da buldum.

343661_of827.png

Son düzenleme:
Ulan yapılır mı. Walter White mezarında ters döner. Rahmetliye yazık. Bir Breaking Bad hayranı olarak. Ne diyeceğimi bilmiyorum. En basiti adamlar 3 bölümden birisini çölde çekiyor. Türkiye'ye öyle ortamları bulmak çok zor. Baştan dizi çöp olacak. Üşüyoruz Walter reyiz.

Biliyor musunuz ? Tatlı Küçük Yalancılar'dan sonra hiç şaşırmadım. İsimi Piyasacı Kimyager diye çıkarsa da hiç şaşmayın. Walter White mezarında rovaşeta atışlarına devam ediyor. Hey Allah'ım... Bu kadar mı orjinal olamıyoruz ? Kafa, düşünce değişmedikçe 2040 yılına da gelsek bu ülkeden bir cacık olmaz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı