Steam Türk lirası desteğini kesiyor

  • Konuyu başlatan Perax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2B
  • Görüntüleme 103B
Dostum siz çocuklar belki küçük olabilirsiniz ama 10 yıl önce oy kullanan 5 yıl önce oy kullanan gençler büyüdü.

Umarım diyorum bu durumdan gençler ders alır diyorum. Neden bu hale geldiğimizi sorgularlar. Eğitim derken ondan bahsediyorum. Arap ülkesinde değil, Türkiye Cumhuriyetinde yaşayan 35 yaşında biriyim. Ben istediğim oyunu alabiliyorum. Allah şükür laptopumda korsan bir uygulama bile yok.
Umarım sonucu iyi olur da bir uyanış başlar, sorgulama başlar. Bu da bizim aydınlanmamız olur inşallah. Yoksa et fiyatı, tuvalet kağıdı fiyatı artışı akıllanmaz bizim millet.

Sen kendini önemsiz bir orta doğu ülkesi olarak görmeyebilirsin ama onlar için öylesin.
 
@Hwaxer şimdi söyleşilerin veya isyanın boşa artık geçti. Şimdi 2028'e kadar ayakta kalabilmek belki o zaman şansını denerler.

Bu sefer sandığa değil eli güçlü olan duruma meydan okuyup gücü eline alır yoksa sandıksa Hitler'de sandıktan çıktı olan halka oldu bize olacak olanda aynı sondur.
 
Sen kendini önemsiz bir orta doğu ülkesi olarak görmeyebilirsin ama onlar için öylesin.
Önemsiz bir orta doğu ülkesi olduğunu düşündükleri için yapmıyor bunu, yerel kurun sürekli oynadığı için yapıyor. Adam bir sabah kalkıyor, bakıyor TL yine değer kaybetmiş. Binlerce oyun geliştiricisi, senin anlık kurunu takip edemediği ve artık güvenemediği için şikayette bulunuyor, adamlar ne yapsın? Tartıştığın arkadaşta bu yüzden haklı işte. Bunlara gelip çatacağına ülkeni bu hale sokan insanlara çatmalısın, herkes hakedildiği gibi yönetilir.
 
Anlamadigim şu. Fiyatlar bu hale gelince bir işte calismayan çocuklar eskisi gibi oyun alamayacak. Benim gibi ogrenciler istedikleri gibi alamayacak. Turkiyeden gelen gelirleri dusmeyecek mi Steamin. Neden dolara geciyorlar?

Basit, 100 kişiden 10'ar lira toplayacağına, 10 kişiden 100'er TL toplar yine aynı parayı kazanır. Çok da umurlarında olmaz, parası olan bir kitle de var sonuçta.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı