Türk Telekom 0.01 Mbps Hız

Makaleler
3
Merhabalar,

Şaka gibi yani inanamıyorum. 4 gündür internetimiz kesikti. Geldiğinde aşırı yavaştı. Hız testi yapayım dedim buyrun. Müşteri hizmetlerini aradım oyunlardaki ping azaldı ama hala aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef taahhüt var. Biter bitmez kurtulacağım. Şu an araştırıyorum fiber nasıl yaptırabilirim oturduğum mahaleye. Normalde 35 Mbps internetimiz var fakat buraya 16 geliyor. Fiber bağlatılsa da rahatlasam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef taahhüt var. Biter bitmez kurtulacağım. Şuan araştırıyorum fiber nasıl yaptırabilirim oturduğum mahaleye. Normalde 35 Mbps internetimiz var fakat buraya 16 geliyor. Fiber bağlatılsa da rahatlasam.

İlk önce BTK, sonra tüketici mahkemesine başvurun. Taahhüt edilen kaliteyi vermedikleri için cezasız fesih hakkı alabilirsiniz.

Hayır okudum ancak sürekli aradın mı tarzında sordum. Sürekli sorunca artık iyice rahatsız oluyorlar. Yapıyorlar bir şekilde. Gerekirse servis göndersinler.

Ankarada'sın galiba :D
Benim net 3G. Hız testi için TT serverine bağlanmıştım. Aynı sonucu almıştım.
Diğer serverlar normal idi :D

İlk önce BTK, sonra tüketici mahkemesine başvurun. Taahhüt edilen kaliteyi vermedikleri için cezasız fesih hakkı alabilirsiniz.
Halletmeye çalışacağım. Olmazsa tabiki gerekeni yapmaya çalışırım.
Rezillik ya! Bu nedir arkadaş. Müşteri hizmetleri ile görüştün mü? Yazıklar olsun. :/
Evet görüştüm. Hızınızı güncelliyorum vs. birşeyler dedi. Oyunlardaki ping 300'den 70 civarı oldu fakat şimdi de veri kaybı var oyunlarda. Tekrar aradığımda eve teknik servis yollayalım dediler. Sonucunu buraya yazarım.
Mecbur kalmadıkça uzak kalınması gereken bir firma hocam. Geçmiş olsun. @Silinen üye
Kesinlikle. Sağolun.
Hayır okudum ancak sürekli aradın mı tarzında sordum. Sürekli sorunca artık iyice rahatsız oluyorlar. Yapıyorlar bir şekilde. Gerekirse servis göndersinler.
2 kez aradım. Servis yollayacaklar.
Ankarada'sın galiba :D
Benim net 3G. Hız testi için TT serverine bağlanmıştım. Aynı sonucu almıştım.
Diğer serverlar normal idi :D
İzmir'deyim. Telefonum da Türk Telekom fakat onda da 3 Mbps anca çıkıyor

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı