Türk Telekom 0.01 Mbps Hız

İstersen il müdürlüğüne gidip şikayette bulun istersen direk BTK'ya şikayet et. Büyük rezillik. BTK'ya şikayet gittimi daha hızlı çözüm alabilirsin. Yada taahhütü bozdurabilirsin. Karar senin.
Yakın zamanda bir destek ekip yollayacaklarmış. Çözülüse bile yine de kurtulmayı deneyeceğim.

En kısa zamanda kurtulman dileğiyle. Çöplük cidden.
İnşallah. Cidden iğrenç bir durum.

TTNET'in Kullanıcılarının %50'si Aşırı memnun (ALTYAPISI İYİ OLAN)
TTNET'in Kullanıcılarının %50'si Aşırı Mutsuz (ALTYAPISI KÖTÜ OLAN)

Genel sıkıntı bu aslında, Altyapı dandik bazı yerlerde. Yada şehirden şehire kalitesi değişiyor.
Şahsen İzmir Konak da oturuyorum, Burası merkez ve fiber hat döşendi 2 sene önce,

35Mbit Download ve 4Mbit Upload var, kesilme yada yavaşlama olmuyor.
Genel sıkıntı bu Ülkemizde.

TTNET'in Kullanıcılarının %50'si Aşırı memnun (ALTYAPISI İYİ OLAN)
TTNET'in Kullanıcılarının %50'si Aşırı Mutsuz (ALTYAPISI KÖTÜ OLAN)

Genel sıkıntı bu aslında, Altyapı dandik bazı yerlerde. Yada şehirden şehire kalitesi değişiyor.
Şahsen İzmir Konak da oturuyorum, Burası merkez ve fiber hat döşendi 2 sene önce,

35Mbit Download ve 4Mbit Upload var, kesilme yada yavaşlama olmuyor.
Genel sıkıntı bu Ülkemizde.
Fakat arka sokağımızdaki Superonline kullanıcısı da 16 Mbps kullanıyor ve oldukça memnun. Türk Telekom kadar dandik bir firma yok.

Aynı durumdan bende muzdaribim. Gerçi sizin ki gerçekten çok kötüymüş ama bende de başka saçma sapan durumlar var. Alt yapı zaten yok... Taahhüt bekliyorum sizin gibi. 2018'in 5. ayında dolar dolmaz TurkNet'e geçeceğim.

Aynı durumdan bende muzdaribim. Gerçi sizin ki gerçekten çok kötüymüş ama bende de başka saçma sapan durumlar var. Alt yapı zaten yok... Taahhüt bekliyorum sizin gibi. 2018'in 5. ayında dolar dolmaz TurkNet'e geçeceğim.
2 gün sonra teknik servis gelecek. Bilmemne ücretinden bilmemne ücretine kadar para isteyecek sanırsam. En kısa zamanda BTK'ya başvuracağım. Şu lanet internetten kurtulup direkt TurkNet'e geçeceğim.

20171019_193926.jpg

Yaklaşık 5 6 kere aramamdan sonra birkaç birşey yaptılar. 6 Mbps oldu. İstediğimiz teknik servis hala gelmedi.

Evet arkadaşlar. Yaklaşık 7 defa aramamdan bir sonuç çıkmayınca babama verdim. Bir güzel fırça çekti. Aaa o da ne? İnternet teknik servise gerek kalmadan düzeldi. Lanet firma nerden para koparsak diye düşünüyor. Madem teknik servis olmadan düzeltebiliyorsun o zaman niye düzeltmiyorsun? Hiç bulaşmayın arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı