Türk Telekom 100 GB kota dolduktan sonra 02.00-08.00 arası internet gelir mi?

shush

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2019
Mesajlar
2.175
Çözümler
10
Normalde kota dolunca 3 Mbps'ye düşen internet paketimiz değiştirilerek kota bitiminde tamamen sınırlandırıldı. Bunun için bize bir şey söylenmedi. Ben de zaten 4 5 gün kalmış bir şey olmaz diye hunharca GTA indiriyordum. Sonra kotanızı doldurdunuz diye mesaj geldi ve artık tamamen kullanamıyoruz interneti.

02.00-08.00 arası kullanımlar kotaya yansımıyor. Peki bittiğinde ne olacak internet?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
100 GB kotalı paket bulamadım, paketinizin ismi nedir?

Elime faturası var. Paket ismi yazmıyor ama şunları belirteyim belki istediğiniz bilgileri veririm.
Erişim şekli: ADSL.
Paket tipi: 8 Mbps'ye kadar 100 GB.
Erişim hızı 8 Mbps'ye kadar.
Alo tarifesi: Alo konuştukça öde.
62.40TL.

Kotayı kaldırmadılar mı?

Kaldırmadılar, bu konuda öfkeliyim zaten.
 

*Abone, seçtiği paketin ücretlendirme tablosunda yer alan Bağlantı Hızı'na kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 24 Mbps’ye kadar, 35 Mbps’ye kadar, 50 Mbps’ye kadar, 100 Mbps’ye kadar hızlarda 200GB paketlerinin ay içerisindeki veri kullanımı (download), paket kapsamında sağlanan aylık kullanım miktarına ulaştığında, internet hizmeti ay sonuna kadar durdurulur. Herhangi bir aşım bedeli uygulanmaz. Takip edilen aya girildiğinde internet hizmetinden mevcut bağlantı hızlarında yararlanmaya devam edilebilir. Bu paketlerin tercih edilmesi durumunda ay içinde aylık kullanım miktarına (download) ulaşıldıktan sonra mevcut bağlantı hızıyla internet hizmeti almaya devam edebilmek için ek paketler satın alınabilir.
 
Son düzenleme:
Bahsettiğiniz paket İnternet Paketleri adı altında kategori edilmiş fakat Kotalı ve Diğer İnternet Paketleri adlı ayrı bir kategori var, sizin internetinize kota konulması saçma değil mi, Adil Kullanım Noktası olmasın o?

Eki Görüntüle 522934

Önceden hız düşüyordu. Bu ay (önceki ay da olabilir) direk kotalı yapmışlar. Şimdiye kadar bitiyordu ama hız düşüyordu. Annem internetini paylaştı, oradan bağlanıyorum. 02.00-08.00 arası internet olacaksa indirme için bekleyeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı