Türk Telekom 1000 Mbps internet alınır mı?

GMSPSQ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım, öncelikle bir taşınma işlemim var yeni bir eve taşınacağız ailecek. Bu evde şöyle bir ibare var evde 1000 Mbit olduğuna dair bunu asmış Türk Telekom. Altyapı sorgulamalarinda bir bilgi gözükmüyor bina 0 yapıldı diye bunu es geçiyorum. Bu altyapıyı bir TurkNet kullanıcısı olarak bende kullanabilecek miyim? TurkNet çoğunlukla TT altyapısı kullanıyor çünkü yoksa bu evde fiber ile sınırlı mı kalacak internet?

Dosya Ekleri

• 20240611_195419.jpg
    20240611_195419.jpg
    76,5 KB · Görüntüleme: 222
O altyapıyı kullanırsınız ama TurkNet'te en fazla 100 Mbps alabilirsiniz anlaşmaları öyle ama başka firmalar aynı altyapıyla 1000 Mbps verebiliyor. Millenicom Comnet gibi firmalar birkaç tane daha vardır.

Çok açıklayıcı oldu hocam sağ olun. Fiberle yetinmek zorunda kalacağız gibi gözüküyor.

O altyapıyı kullanırsınız ama TurkNet'te en fazla 100 Mbps alabilirsiniz anlaşmaları öyle ama başka firmalar 1000 Mbps verebiliyor.

Önerebileceğiniz bir sağlayıcı var mı peki hocam? burada kalıcı oturacağız çünkü.

Çok açıklayıcı oldu hocam sağ olun. Fiberle yetinmek zorunda kalacağız gibi gözüküyor.

Fiberle yetinmek derken fiber alabileceğin en iyi bağlantı türü zaten.

Önerebileceğiniz bir sağlayıcı var mı peki hocam? Burada kalıcı oturacağız çünkü.

1000 Mbps mi kullanacaksınız yoksa 100 yetiyor mu?

Fiberle yetinmek derken fiber alabileceğin en iyi bağlantı türü zaten.

1000 Mbps mi kullanacaksınız yoksa 100 yetiyor mu?

100 az kalıyor bence hocam şu zaman için 1000 kullanmak istiyorum. Millenicom vb TT altyapısından verebiliyorsa onlara geçeceğim TT'de fiyat çok absürt bence.

100 az kalıyor bence hocam şu zaman için 1000 kullanmak istiyorum. Millenicom vb TT altyapısından verebiliyorsa onlara geçeceğim TT'de fiyat çok absürt bence.
TT Port ücretlerine 1 Temmuz'dan geçerli olacak şekilde zam yaptı. Yakın zamanda o firmalara da zam gelme ihtimali var. Size tavsiyem hangi firmayı tercih ederseniz edin ya taahhütlü ya da ön ödemeli olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı