Türk Telekom 1000 Mbps paket için 4.000 TL'ye kadar router önerisi

qokhan_34

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, Türk Telekom 1000 Mbit internet kullanıcısıyım. Kullandığım modem ZyXEL EX3301-T0. Tablet ve telefonumda oyunlarda 10 ms ile oynarken son zamanlarda bu değer 150-200 Ms'ye çıktı. Ne yaptıysam, ne ettiysem düzelmedi. Bu yüzden yeni bir router cihaz arayışına girdim.

Önerebileceğiniz veya kullanıp memnun kaldığınız router varsa konu altına bekliyorum. Bütçem 2500-4000 TL arası. Teşekkür ederim.

Benim Router DSL destekli olanlardan kasım ayında 1000 MPBS oldu servis sağlayıcı mahkum etti beni kendi Router'ine GPON falan yok linkten bak istersen

Bütçenize uygun olarak Keenetic Hopper DSL der susarım. Buraya da inceleme videosunu bırakıyorum, bakabilirsiniz. Videoda özelliklerini kısa kısa anlatmasına rağmen 25 dakikalık bir video ne kadar dolu olduğunu izlediğinizde anlayacaksınız. :) İnceleme Videosu

Gecikme değerinin artması bana daha çok ISS sorunu gibi geldi, bugüne kadar sorun yaşamadıysanız şimdi bir anda yaşamanız sebebiyle böyle düşünüyorum.

Modem kaynaklı olma ihtimali var çünkü bant genişliği sağlayamıyorsa cihazlar arasında kısmak zorunda diğerlerinden

Fiber kullanıyorsanız dsl yerine router modellerine bakın. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-keenetic-kn-3811-3000-mbps-fiyati,907286655.html Ayrıca asus teknik özellikler kağıt üstünda iyi gibi durabilir fakat yazılım olarak çöpwrt aşırıcı derecede sorunludur. Bu sebeple yazılım ve donanım uyumu iyi olmadığı için eski AMD fx bulldozer mimari işlemciler gibi ver voltajı oc yap mantıgı gibi iş yapış şekilleri, o güçlü işlemcileri koymasalar zaten ürün yazılımı o kadar hantalki vazifesini ihya edemez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı