12 mbps bant genişliği hemen her oyunu multiplayer oynamak fazlasıyla yeterlidir. (3-4 yıl önce aynı internetle ev arkadaşım ve ben, 8 mbps internet kullanarak CS:GO oynardık) Burada bağlantı türü daha önemli. Eğer fiber ise olumlu şeyler söyleyebiliriz. Ancak ADSL/VDSL ise aynı anda gerçekleşen bağlantı sayısı, hat üstündeki diğer kullanıcıların sebep olduğu sinyal gürültüsü, bakır kabloda mesafeye bağlı olan sinyal zayıflaması vs. ping artırabilir. Aynı bağlantı türünde 16-24 mbps olsa bile aynı manzara gerçekleşebilir. Kimse garantisini veremez. İyi de olabilir. Sürekli yüksek olabilir. Oyun esnasında çok dalgalanma olur.
Güncelleme: Bu arada küçük bir şehirde yaşıyorsanız sadece Türk Telekom ve kendi altyapısı varsa Super Online tercih edin. Geçen hafta Millenicom'a geçtim. Hız testlerinde beni olduğum yerden en az 300-400 km uzakta gösteriyordu. (Antalya civarı. Ben Karaman'dayım) Bulunduğum yerde ekipleri dahi yok. Evrakları kargo ile yolladım o derece. Oyunlarda en az 10 ms ping artışı oldu.