Eki Görüntüle 824188
Sekmeleri kapattıktan sonraki durum bu. İyi de bu böyle gitmez. Ben çok sekme kullanan biriyim, sürekli sekmeleri kapatmam mı gerekecek?
TurkNet foruma da mı reklamcı gönderiyormuş? Garip.
Doğruyu söylemek gerekirse 8.5 normal, çünkü 12 Mbps verilecek denilmiyor, maksimum 12 Mbps deniliyor. Onun 6 altına düşmesi biraz sıkıntı.Bende 12 mbps ye geçtim ama hala 8.5 mbps defalarca aradım müşteri hizmetlerini ve pandemiden dolayı dedi. Mecbur bekleyeceğiz diyorlar.
Sıradan normal bir vatandaşım. Reklamla da hiç işim olmadı şu zamana kadar. Bizzat yaşadığım ve tecrübe ettiğim durumu arkadaşımıza belki faydası olur diye yazdım. İnsanları zorla belli bir kalıba sokmaya çalışmaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba?
Doğruyu söylemek gerekirse 8.5 normal, çünkü 12 Mbps verilecek denilmiyor, maksimum 12 Mbps deniliyor. Onun 6 altına düşmesi biraz sıkıntı.
Ben sizi TurkNet'i övmenizden değil, belki de ufacık sorun yüzünden çok yanlış yollara sokacağınızdan reklamcı "kalıbına" soktum. TurkNet'in altyapısı yok. Olsa bile Türk Telekom'dan yüksek hız vermez. Sadece araştırmadan kolaya kaçmışsınız bu da sizin tercihiniz.
Arkadaş demiş zaten. Tüm sekmeleri kapatıp tekrar deneyin.
Sekmeyle alakası yok. Her zaman 30 sayfa açık bırakırım internet hızıma yansımaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.