Türk Telekom internet sorunu yaşıyorum Müşteri Hizmetleri'ni arıyorum oturduğunuz yerde çalışma var deyip deyip duruyolar binadaki birkaç kişi daha Türk Telekom kullanıyor onlarda aynı sorun yok nası düzeltilir nerden ulaşabilirim?
Türk Telekom internet sorunu yaşıyorum müşteri Hizmetleri'ni arıyorum oturduğunuz yerde çalışma var deyip deyip duruyolar binadaki birkaç kişi daha Türk Telekom kullanıyor onlarda aynı sorun yok nasıl düzeltilir nereden ulaşabilirim?
Türk Telekom internet sorunu yaşıyorum müşteri Hizmetleri'ni arıyorum oturduğunuz yerde çalışma var deyip deyip duruyolar binadaki birkaç kişi daha Türk Telekom kullanıyor onlarda aynı sorun yok nasıl düzeltilir nereden ulaşabilirim?
Geçen sene aynı durumu yaşadık. Defalarca aradık, 3 kere müdürlüğe gittik ve tek duyduğumuz ilgileneceğiz oldu. 3 ay sonunda arayıp eve geldiler (evet 3 ay internetsiz geçirdik) 10 dk dışarıda internet kutusuna bir şey yaptılar ve internet geldi. Müşteri hizmetlerinden sorun tespiti talep edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.