Türk Telekom 5 - 6 gündür internet yok

emirrrq

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom internet sorunu yaşıyorum Müşteri Hizmetleri'ni arıyorum oturduğunuz yerde çalışma var deyip deyip duruyolar binadaki birkaç kişi daha Türk Telekom kullanıyor onlarda aynı sorun yok nası düzeltilir nerden ulaşabilirim?

Türk Telekom internet sorunu yaşıyorum müşteri Hizmetleri'ni arıyorum oturduğunuz yerde çalışma var deyip deyip duruyolar binadaki birkaç kişi daha Türk Telekom kullanıyor onlarda aynı sorun yok nasıl düzeltilir nereden ulaşabilirim?

VDSL mi fiber mi kullanıyorsunuz?

Türk Telekom internet sorunu yaşıyorum müşteri Hizmetleri'ni arıyorum oturduğunuz yerde çalışma var deyip deyip duruyolar binadaki birkaç kişi daha Türk Telekom kullanıyor onlarda aynı sorun yok nasıl düzeltilir nereden ulaşabilirim?

Oncelikle boyle sorunlarda musteri hizmetlerini aramak yerine mail atin, elinizde kanit olsun. Gidin mail atin sorununuzu anlatin sonrasinda sorununuz hala devam ediyor ise aboneliginizi sonlandirabilirsiniz. Bir sorun olursa THH'ye basvurabilirsiniz maili kanit gostererek.

Geçen sene aynı durumu yaşadık. Defalarca aradık, 3 kere müdürlüğe gittik ve tek duyduğumuz ilgileneceğiz oldu. 3 ay sonunda arayıp eve geldiler (evet 3 ay internetsiz geçirdik) 10 dk dışarıda internet kutusuna bir şey yaptılar ve internet geldi. Müşteri hizmetlerinden sorun tespiti talep edin.

Geçen sene aynı durumu yaşadık. Defalarca aradık, 3 kere müdürlüğe gittik ve tek duyduğumuz ilgileneceğiz oldu. 3 ay sonunda arayıp eve geldiler (evet 3 ay internetsiz geçirdik) 10 dk dışarıda internet kutusuna bir şey yaptılar ve internet geldi. Müşteri hizmetlerinden sorun tespiti talep edin.

Bunu dedigim gibi musteri hizmetleri yerine mail atarak yapmak elinizde bir delilin olmasina sebep olur, bu sizin icin daha iyi olacaktir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı