Böyle bir mesaj geldi. 5G şu an aktif mi yoksa hazır mı anlamadım? Aktif edebiliyor muyuz?
Eki Görüntüle 2514704
Hocam 5G sadece telefon görüşmelerini mi kapsıyor yoksa internet hızını etkiler mi?
Tüm Türkiye'de geçerli değil mi hala?Hocam bazı pilot noktalar var atıyorum statlar, havalimanı gibi yerlerde 5G kullanmanızı sağlıyor.
Tüm Türkiye'de geçerli değil mi hala?
Her sene aynı tantana. İnşallah artık geçeriz.Değil. Ama önümüzde 1 yıl içerisinde geçileceğini duymuştum kademeli şekilde.
Cihaz destekliyor zaten de asıl mesele bölgenin desteklemesi. Kaç yıl oldu cidden hala getiremediler. 2026 diyorlar ya bakalım hayırlısı.Kısaca şöyle özetleyeyim diyor ki biz Telekom olarak 5G hazırlığımızı yaptık ve bazı bölgelerde aktif ettik örneğin İstanbul havalimanı bölgesinde. 5G'yi hattınızda aktif ederseniz İstanbul havalimanı bölgesine gittiğinizde 5G hizmetini kullanabileceksiniz ya da artık bölgenize 5G aktif olduğunda hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan direkt kullanabileceksiniz tabii ki de cihazınız destekliyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.