Türk Telekom abonelik yenileyip caymak

Türk Telekom devlet kurumu sayılır. Devletin bir kurumunun verdiği karara uymaması anormal olur. Türk Telekom sözleşmelerinde bu maddeyle başa çıkacak elbet bir metin vardır.

Yo bizde taahhüt süresini uzattılar 35Mbps'den 50Mbps yükseltmek istedik 2 yıllık daha taahhüt yaptırdık otomatik.

Hocam devamı böyle.
Buradaki sözleşme, taahhüt ile karıştırılmamalıdır.

24 ay taahhüt yaptığınızda zaten istediğiniz zaman yine feshedebilirsiniz. Size ödettikleri şey cezai şart değildir zaten, kampanyadaki ödemediğiniz indirim bedeli gibi ücretlerdir.

Yani bu kanuna güvenip bir cesaretle çıkarsanız, size her türlü fatura çıkarırlar.
Bu da sayfanın linki:6502 sayılı kanunun 52/4 maddesi

Hocam yeni taahhüt yapacağım için 8 aylık süre sıfırlanıyor, yeni taahhüt başlıyor. Ben bunu taahhüt başladıktan 2 gün sonra iptal etsem ne kadar cayma bedeli yansıtabilirler ki?
Yok o maddeyle değil bir yerde gördüm bir tane adamın da taahhütü 9-10 ay kalıyor. Adamın cayma bedeli de 800 TL bu yöntemi yapıp 60 TL'ye Türk Telekom'dan ayrılıyor.

Son düzenleme:
@Ashen One hocam ben THH ile görüştüğümde bana sadece abonelik sözleşmelerinde geçerli olduğu söylendi. Yani taahhütlü sözleşmeler dahil değilmiş.
Hocam taahhüt yapıp abone olmuyor muyuz? Yani aboneliğimiz taahhüte bağlı değil mi? Ne farkı var o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…