Türk Telekom ADSL hızları düşük

3 gündür hız ve ping sorunu yaşıyorum. Arıza kaydı bıraksam da çözüldü deniyor ancak değerlerim aynı. Sorun modem de olabilir diye düşünüyorum çünkü 4 yıllık modem ve 7 gün 24 saat çalışıyor. Zayıflama değerlerim baktığımda zayıflama göremiyorum. Bu sorunun çözülmesi için öneriniz nedir?
Önceden 16 Mbps indirme 0,95 upload alıyordum.

Ekran Alıntısı.PNG

Hat değerlerim:

Ekran Alıntısı.PNG

Edit: Eve gelen hatları kontrol ettim kablolarda herhangi bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 gündür hız ve ping sorunu yaşıyorum. Arıza kaydı bıraksam da çözüldü deniyor ancak değerlerim aynı. Sorun modem de olabilir diye düşünüyorum çünkü 4 yıllık modem ve 7 gün 24 saat çalışıyor. Zayıflama değerlerim baktığımda zayıflama göremiyorum. Bu sorunun çözülmesi için öneriniz nedir?
Önceden 16 Mbps indirme 0,95 upload alıyordum.

Eki Görüntüle 836120

Hat değerlerim:

Eki Görüntüle 836114
Edit: Eve gelen hatları kontrol ettim kablolarda herhangi bir sorun yok.
Hocam Türk Telekom sizin internet hızınızı hattınız iyi olmasına rağmen çok kısmış. Acilen müşteri hizmetlerini arayıp hat hızınızın güncellenmesini isteyiniz.

Hocam Türk Telekom sizin internet hızınızı hattınız iyi olmasına rağmen çok kısmış. Acilen müşteri hizmetlerini arayıp hat hızınızın güncellenmesini isteyiniz.
Hocam arıyorum. Hız güncellemesi yapamıyoruz, sorun yok diyerek kapatıyorlar. Jitter sorunuda yaşamaya başladım.

ozelmusteriyonetimi@turktekelom.com.tr posta adresine sorununuzu detaylıca anlatınız ve hat bilgilerinizi ekleyiniz. Sizden ulaşılabilir numara isteyeceklerdir. Onu geri cevap olarak yazarsanız sizi 1 saat içinde arayacaklardır.
Hangi saatler arasında destek veriyorlar?
ozelmusteriyonetimi@turktekelom.com.tr posta adresine sorununuzu detaylıca anlatınız ve hat bilgilerinizi ekleyiniz. Sizden ulaşılabilir numara isteyeceklerdir. Onu geri cevap olarak yazarsanız sizi 1 saat içinde arayacaklardır.
Posta adresi bulunamadı hatası alıyorum.
Detaylı belirttim ancak geri dönüş yapmadılar.

Son düzenleme:
Hangi saatler arasında destek veriyorlar?

Posta adresi bulunamadı hatası alıyorum.

Detaylı belirttim ancak geri dönüş yapmadılar.
Pardon yanlış yazmışım ozelmusteriyonetimi@turktelekom.com.tr olacaktı. Mutlaka yapmış olmaları lazım isterseniz spam kutunuzu bir kontrol edin derim.
Normalde size 20-30 dakika içerisinde dönüş yapıp erişilebilir bir telefon numarası isteyeceklerdir (müşteri hizmetlerinden aramak için). Onu da yazıp tekrar geri gönderdiğinizde aramış olmaları lazım.

@İbrahim Güler Twitter'dan Yusuf kıraç (telekom genel müdür yardımcısı) etiketle ve bu durumu belirt. Paketin 16 Mbps ise hızını 12'ye sabitlemişler. Altyapın 16 Mbps kaldırabilir. VDSL var sanırsam.
VDSL 81 Mbps'e kadar alıyorum. Ancak paketim ADSL olunca biraz sıkıntı yaratıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı